sandra0777
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy ktorejs z Was zdarza sie, ze dziecko czesto ulewa? Moj Bubu od zmiany na mleko 2 bardziej ulewa a od dwoch dni juz wszystkim i kilka razy dziennie (a od dwoch dni bierzemy Helicid na to ulewanie)??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moja więcej ulewanie odkąd ciagle pełza... nie zdąży dobrze zjeść a juz leci na brzuszku robic froterke na podłogach. I wtedy bełcik.Dziewczyny, czy ktorejs z Was zdarza sie, ze dziecko czesto ulewa? Moj Bubu od zmiany na mleko 2 bardziej ulewa a od dwoch dni juz wszystkim i kilka razy dziennie (a od dwoch dni bierzemy Helicid na to ulewanie)??
Moja córka ma uczulenie tylko na rękach i nogach.... Zje za dużo jajek i już się zaczyna. Poka zdjęcieKurde dziewczyny. Dzis kąpałam mloda i mloda ma zsypane cale plecy i rece w krostkach. Wczoraj miala kilka myslalam ze potowki. Dzis są cale plecy i cale rece + szyja. Brzuch i nogi nic. Ani tego nie widać gołym okiem ani nie czerwone. Tyle ze pod dotykiem taka kasza na skórze. Wcześniej tego nie bylo.
Myslalam ze to uczulenie ale by pewnie bylo na całym ciele a nie tylko na tych wybranych partiach. Potowki tez raczej nie bo mloda w domu na krótki rękaw... i już mam stresa;D
Ja się pocieszam że u nas każda jest ciężkaU nas z nowości to widzę, rozpulchnione dolne jedynki... Pewnie ciezka to będzie noc![]()
Wlasnie nic nie widać. Jedynie przy dotyku. A tak to ani widac, ani czerwone ani nic. Jak ją glaszcze to czuć kasze pod palcami. I od paru dni taka sucha kasze na policzkach ale myslalam ze od wiatru.Moja córka ma uczulenie tylko na rękach i nogach.... Zje za dużo jajek i już się zaczyna. Poka zdjęciepewnie cos ja uczuliło
Anaftin baby ! Zel ze szczoteczka. Mloda sie mega cieszy jqk widzi bo super masuje dziaselka obolale. I nam tk pomaga.U nas z nowości to widzę, rozpulchnione dolne jedynki... Pewnie ciezka to będzie noc![]()
Ja takie robię różne wygibasy jedzeniowe bo sami tez ze starym jemy dużo zdrowych posilkow, ale młody czasami je bułkę z masłem do śniadania albo do zupki, tosta z dżemem. Lubię równowagęJa właśnie wolę te fit jedzenie, jakieś placuszki warzywne, kaszę, omleciki itp..