• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Tak, brzuszek nie jest twardy, kupy robi normalnie :(
Wiesz, nie musi być twardy. Może po prostu boleć, moj bratanek tak miał przy rozszerzaniu diety, nażarl się a potem właśnie płakał i pomagało noszene na ręce
brzuchem do dołu, rowerek, masaż brzuszka. Mój Filip jak się naje jabłek to też go brzuch boli, a jabłka uwielbia jak na złość 🙈
Ja ostatnio w tygodniu tylko w dresach i w palmie na głowie 😂😂😂 mam dosc tego tygodnia. Psychicznie jestem zmęczona....
Ja ciągle cebula na łbie i brudne spodnie bo mnie zawsze dziecko wybrudzi. Nie wspomnę o tym jakie mam nieogolone nogi bo starego nie ma 3 tygodnie 😂😂😂 ale wraca w niedzielę, wiec muszę się ogarnąć

Weźcie mi nic nie mówcie o tym tygodniu. Ida ma obustronne zapalenie ucha, dostała antybiotyk, wczoraj dostała pierwszy raz i zwymiotowała i dzisiaj to samo. Nie wiem, co robić, kto mi w weekend przepisze nowy antybiotyk, a ten chyba bez sensu podawać, przez tydzień będę jej dawać a ona będzie tak wymiotować?

Weźcie mi nic nie mówcie o tym tygodniu. Ida ma obustronne zapalenie ucha, dostała antybiotyk, wczoraj dostała pierwszy raz i zwymiotowała i dzisiaj to samo. Nie wiem, co robić, kto mi w weekend przepisze nowy antybiotyk, a ten chyba bez sensu podawać, przez tydzień będę jej dawać a ona będzie tak wymiotować?
O rany! Wiesz co w szpitalach są te opieki całodobowe. Można się tam wybrać do lekarza żeby obejrzał małą i jakoś pokierował co w takiej sytuacji

reklama
Może zgłoście się na NPL ? W takiej sytuacji gdzie dziecko takie chore i zle reaguje na leki to chyba najlepsza opcja.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry