marta18691
Fanka BB :)
No dokładnieRaczej nocne pobudki nic nie zmienia bez cycka. Jak ma się budzić to i tak będzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No dokładnieRaczej nocne pobudki nic nie zmienia bez cycka. Jak ma się budzić to i tak będzie
Ooo nie wiedziałam. Ja w ciazy np musialam letnia wode pic bo po innej nie było mi dobrzePrzede wszystkim woda! Po troszeczku nawet na łyżeczce co 15 min. Tylko najlepiej schłodzoną z lodówki, przy wymiotach najlepiej działają zimne napoje, ciepłe mogą wzmagać wymioty
Niee tylko wodę.A sok jakiś dajecie dziecia ?
Jejku biedny.I doszła nam biegunka![]()
Nie, coś Ty. Ja daję tylko wodę, soki jak najpóźniej i tylko 100%, sama tylko takie piję jak już piję. Do napicia woda, sok traktuję jak posiłek/przekąskę.A sok jakiś dajecie dziecia ?
A ma gorączkę albo jakieś inne objawy? Może to ząbki? Mi pediatra mówiła, że wymioty, czy biegunka mogą być spowodowane ząbkowaniemI doszła nam biegunka![]()
To ja właśnie zimnaOoo nie wiedziałam. Ja w ciazy np musialam letnia wode pic bo po innej nie było mi dobrze![]()
Ja też tylko wodęA sok jakiś dajecie dziecia ?