• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ale i tak się cieszę, że nie wymaga ciągłego noszenia, czasem wystarczy puścić pieski albo zadzwonić na messengerze do taty 😅
U nas najlepszą zabawą jest wyciąganie listwy przypodłogowej (na ścianie są płytki i nie można do nich wkręcić w tym miejscu listwy więc jest tylko przyłożona). Wyciągnie ją i wpycha w szczeliny paluszki i patrzy na mnie czy powiem mu że nie wolno czy nie 😁 i tak czasem i po 20 razy, jak powiem że nie wolno to szybko bierze palec i zaraz od nowa 😂 dzisiaj też jeździł po kuchni i pokoju na dużej pace papieru toaletowego 😂

reklama
U nas najlepszą zabawą jest wyciąganie listwy przypodłogowej (na ścianie są płytki i nie można do nich wkręcić w tym miejscu listwy więc jest tylko przyłożona). Wyciągnie ją i wpycha w szczeliny paluszki i patrzy na mnie czy powiem mu że nie wolno czy nie 😁 i tak czasem i po 20 razy, jak powiem że nie wolno to szybko bierze palec i zaraz od nowa 😂 dzisiaj też jeździł po kuchni i pokoju na dużej pace papieru toaletowego 😂
Hania jeździła wczoraj na papierze kuchennym 😂😂

Dziewczyny upiekłam Chleb! Przepyszny!!

Załączniki

• IMG_20211020_155016.jpg
    IMG_20211020_155016.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 82
A to chociaż się Ciebie słucha, bo mój to odwróci się jak go zawołam i patrzy na mnie tymi słodkimi oczkami, ja mówię, że nie wolno, a ten się cieszy, odwraca i dalej robi to, czego mu zabroniłam 🙈😂 Już stwierdziłam, że przestaję mu zabraniać, bo wtedy sam się znudzi i tak mi wczoraj wylał wodę, non stop mi ściąga pranie z suszarki i ślini 😁 Za to dzisiaj schował się za suszarką i za długo był cicho, patrzę, a ten urzygal trochę mleka i cały się w tym wypaćkał 😂

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry