• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A daj spokój. Remont łazienki trwa. Dopiero jak skończą to mam cały dom do ogarnięcia 🙄 żadnych ozdób jeszcze nie mam... Kompletnie nic
U nas wejście do domu rozgrzebane ;D plytki czekają do położenia, gladz do zrobienia. Ale odpuściłam;D zrobi sie po świętach;p chociaz teoche pr,eraza mnie ten bałagan;D takze wiem o czym mówisz;p

reklama
U nas wejście do domu rozgrzebane ;D plytki czekają do położenia, gladz do zrobienia. Ale odpuściłam;D zrobi sie po świętach;p chociaz teoche pr,eraza mnie ten bałagan;D takze wiem o czym mówisz;p
To też masz ciekawie 🤣
U mnie mieli do dzisiaj skończyć a facet mi teraz mówi że max do środy... Jestem już zła bo we czwartek załatwiłam teściowa na cały dzień żebym mogła posprzątać a znając życie będą się grzebać do przyszłego piątku :(
Ale patrząc na jednego pracownika to aż mną trzęsie. Ledwo przyjechał (jest ich dwóch) to kawkę żeby zrobić. Okej, nie ma sprawy. Poszedł z kawką na papieroska i nie było go 20 min. Drugi kawę wypił i robił dalej. Za 2h się mnie pyta czy nie zrobię mu kawy. Zacisnęłam zęby i zrobilam. Znowu papierosek i kilkunasto minutowa przerwa. W takim tempie to niczego się nie dorobi. Limit kaw na dzisiaj wyczerpany dla niego, niech się chwyci roboty 😆

To ja teraz mam rozgardiasz 😂u nas w sypialni będziemy malować jeszcze bo kable wymienione też są no i trzeba pomalować bo też szafę nową będę miała a może przyjść przed świętami lub po świętach

To też masz ciekawie 🤣
U mnie mieli do dzisiaj skończyć a facet mi teraz mówi że max do środy... Jestem już zła bo we czwartek załatwiłam teściowa na cały dzień żebym mogła posprzątać a znając życie będą się grzebać do przyszłego piątku :(
Ale patrząc na jednego pracownika to aż mną trzęsie. Ledwo przyjechał (jest ich dwóch) to kawkę żeby zrobić. Okej, nie ma sprawy. Poszedł z kawką na papieroska i nie było go 20 min. Drugi kawę wypił i robił dalej. Za 2h się mnie pyta czy nie zrobię mu kawy. Zacisnęłam zęby i zrobilam. Znowu papierosek i kilkunasto minutowa przerwa. W takim tempie to niczego się nie dorobi. Limit kaw na dzisiaj wyczerpany dla niego, niech się chwyci roboty 😆
No tak mają zci robotnicy kawusia i jeszcze co 😂

To też masz ciekawie 🤣
nie wyobrażam sobie remontu w domu w ktorym sie mieszka😵‍💫 my dwa tygodnie temu w końcu przeprowadziliśmy sie do nowego domu😉

nie wyobrażam sobie remontu w domu w ktorym sie mieszka😵‍💫 my dwa tygodnie temu w końcu przeprowadziliśmy sie do nowego domu😉
My prawie 2 lata temu remontowaliśmy piętro w moim domu. Z tym że mieszkał tam wcześniej tylko mój tata który na czas remontu się przeniósł gdzie indziej,a teraz mieszka w moim dawnym pokoju na parterze. Remontowaliśmy 2 pokoje, kuchnie i przedpokój. Na łazienkę nie wystarczyło pieniędzy, a teraz tą łazienką tak nam wyskoczyła w sumie niefajnie i musieliśmy wyremontować :( już 2 tygodnie się męczymy. Na drzwiach wszystkich folie, na podłodze folia. Codzienne mycie klatki schodowej bo ciągle czymś ubrudzona :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry