Moja kuzynka dentystka, za 2 dni ma cc. I mowi ze w dupie wsadzi mu smoczka chociaz na siłęU mnie w domu ja butelkowa do 9rz, brat smoczkowy, siostra nic nie tolerowała, a wszyscy mamy protruzje.
reklama
G
gość _199
Gość
Ja mam dokładnie takie same doświadczenia jak onaMoja kuzynka dentystka, za 2 dni ma cc. I mowi ze w dupie wsadzi mu smoczka chociaz na siłęmowi ze jak ma mieć krzywy zgryz to i tak będzie miał. Po pierwszym dziecku jest mądrzejsza i mowi ze nie chce znowu ona być smoczkiem
![]()
Mikstura
Fanka BB :)
Kurde, nie chce, żeby to zabrzmiało jak hejt, ale czemu piłaś z butelki do 9 roku życia? Mój mąż pił do 6.... Trochę nie czaje tego.U mnie w domu ja butelkowa do 9rz, brat smoczkowy, siostra nic nie tolerowała, a wszyscy mamy protruzje.
G
gość _199
Gość
Bo chciałamKurde, nie chce, żeby to zabrzmiało jak hejt, ale czemu piłaś z butelki do 9 roku życia? Mój mąż pił do 6.... Trochę nie czaje tego.
Mikstura
G
gość _199
Gość
Do komunii hahaha
Sylwia99
A jak, bez niego ciężko. Do spania smoczek, pielucha i zasypia najlepiejCzy Wasze dzieciaczki nadal używają smoczka?![]()
Powiem ci, że o takim przypadku to ja nie slyszalam jeszcxeDo komunii hahaha
Mój facet też jakoś długo pił z butliPowiem ci, że o takim przypadku to ja nie slyszalam jeszcxetwoja mama była wyrozumiała
![]()
reklama
Ewq9
Tak, ale tylko do spaniaCzy Wasze dzieciaczki nadal używają smoczka?![]()