reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Jak u dentysty pierwsza wizyta??
Na początku młoda się do niej śmiała, ale jak zaczęła zaglądać w zeby to się rozpłakała. Ale wszystkie zęby zdrowe, nie widać zeby szły kolejne całe szczęście. Ogólnie bardzo fajna kobitka. I wizyty kontrolne na NFZ przysługują co 4 miesiące, więc muszę zadzwonić i umówić ją na kwiecień. Oczywsicie zęby myć dwa razy dziennie i odstawić smoczek 😄😌

Na początku młoda się do niej śmiała, ale jak zaczęła zaglądać w zeby to się rozpłakała. Ale wszystkie zęby zdrowe, nie widać zeby szły kolejne całe szczęście. Ogólnie bardzo fajna kobitka. I wizyty kontrolne na NFZ przysługują co 4 miesiące, więc muszę zadzwonić i umówić ją na kwiecień. Oczywsicie zęby myć dwa razy dziennie i odstawić smoczek 😄😌
My mamy całe 2 zęby tylko 😂😂 ale 6 idzie jej naraz! Juz 1 górna prawie przebita. Takze masakra 😂 ja pójdę jak chociaz będzie miała 8 zebow 😂

My mamy całe 2 zęby tylko 😂😂 ale 6 idzie jej naraz! Juz 1 górna prawie przebita. Takze masakra 😂 ja pójdę jak chociaz będzie miała 8 zebow 😂
O matko, to się biedna nameczy teraz 😬😪 ale chociaż szybciej będziecie miały z głowy. Mojej to po 2 wychodziły jednocześnie. Teraz czytalam, że bardzo często czwórki wychodzą przed trójkami. Ciekawe jak to będzie 😄

reklama
Do góry