G
gość _199
Gość
Ja do dzisiaj taka córeczka mamusi, a moja siostra jest mega o mnie zazdrosnaMasakraty to jesteś cycus
mój mąż tez do 3 lat cycuch był,i musialam go życia nauczyć
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja do dzisiaj taka córeczka mamusi, a moja siostra jest mega o mnie zazdrosnaMasakraty to jesteś cycus
mój mąż tez do 3 lat cycuch był,i musialam go życia nauczyć
![]()
Na początku młoda się do niej śmiała, ale jak zaczęła zaglądać w zeby to się rozpłakała. Ale wszystkie zęby zdrowe, nie widać zeby szły kolejne całe szczęście. Ogólnie bardzo fajna kobitka. I wizyty kontrolne na NFZ przysługują co 4 miesiące, więc muszę zadzwonić i umówić ją na kwiecień. Oczywsicie zęby myć dwa razy dziennie i odstawić smoczekJak u dentysty pierwsza wizyta??
My mamy całe 2 zęby tylkoNa początku młoda się do niej śmiała, ale jak zaczęła zaglądać w zeby to się rozpłakała. Ale wszystkie zęby zdrowe, nie widać zeby szły kolejne całe szczęście. Ogólnie bardzo fajna kobitka. I wizyty kontrolne na NFZ przysługują co 4 miesiące, więc muszę zadzwonić i umówić ją na kwiecień. Oczywsicie zęby myć dwa razy dziennie i odstawić smoczek![]()
O matko, to się biedna nameczy terazMy mamy całe 2 zęby tylkoale 6 idzie jej naraz! Juz 1 górna prawie przebita. Takze masakra
ja pójdę jak chociaz będzie miała 8 zebow
![]()
Ja tam ci zazdroszczęA na obiad dzisiaj burger drwala z McDonaldspada i nawet nie mam jak na zakupy iść żeby zrobić coś normalnego
nienawidzę takiej pogody...
Mmmmm, pychotkaA na obiad dzisiaj burger drwala z McDonaldspada i nawet nie mam jak na zakupy iść żeby zrobić coś normalnego
nienawidzę takiej pogody...
No niby fajnie, ale w poniedziałek była pizza, dzisiaj McDonald... W niedzielę przylatuje siostra i tradycją jest u nas pizza na powitanieJa tam ci zazdroszczę![]()