reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
A w krzesełku nie chce obok Ciebie oglądać co robisz? To teraz mój sposób nr 1 🤭🤫 do krzesełka, przypinam, daje jakieś gryzaki albo owoce i normalnie sprzstamz, odkurzam gotuje, a on się patrzy 😎
Juz nie... Wcześniej tez tak było a teraz jej sie cos poprzestawiało 😂 rosne w brudzie, no ale cóż kiedyś minie...

Myślę, że spokojnie. Dzieci w swoim towarzystwie też inaczej się zachowują, podpatrują. Będą też miały inny rytm, inaczej posiłki, zabawy i drzemka mimochodem się przestawi. Mój starszy poszedł do przedszkola jak miał 2.5 roku i w dzień nie spał od dawna, a w przedszkolu zasypiał na "relaksacji" bez przymusu :)
Też zapisałam mojego Adasia do klubu malucha ale od 1.5 roku. Będę ogarniać wychowawczy na 6 mies, bo tyle jakoś przeżyjemy z oszczędności. Nie będę się czarować, jak pójdzie w lutym, w sezonie infekcyjnym to i tak będę wiecznie na zwolnieniu bo zaczną się choroby. Ja też spełniam się bardzo w roli mamy i chce być z i tylko dla moich chłopców jak najdłużej. :)
Alek idzie od marca, ja liczę, że on ma silny organizm i nie będzie chorował. No zobaczymy jak to będzie. Póki co do pracy i tak nie wracam, więc może chorować, ale wolałabym nie. Muszę załatwić zaświadczenie, że ma alergię, żeby mógł z katarem do żłobka chodzić. On niestety tak ma, że często kicha i prycha w wiosnę. To znaczy rok temu tak było 🤣

Ja też idę do rodzicow i męża rodziców ale ja nie lubię isc bez niczego 😂 takze robie rolade ze szpinaku, rolade z marchewki i rolade z buraka, jakas salatke że śledzia i salatke z ryzem ananasem kurczakiem 😂 i piernik i pierniczki
Ja po to idę żeby nie gotować 🤣

Alek idzie od marca, ja liczę, że on ma silny organizm i nie będzie chorował. No zobaczymy jak to będzie. Póki co do pracy i tak nie wracam, więc może chorować, ale wolałabym nie. Muszę załatwić zaświadczenie, że ma alergię, żeby mógł z katarem do żłobka chodzić. On niestety tak ma, że często kicha i prycha w wiosnę. To znaczy rok temu tak było 🤣

Ja po to idę żeby nie gotować 🤣
Wes nie bądź taka matka co posyła chore dziecko do żłobka... Ja serii takie matki bym zatłukła. I przez takie kutwy trzeba brać zwolnienia...

reklama
Wes nie bądź taka matka co posyła chore dziecko do żłobka... Ja serii takie matki bym zatłukła. I przez takie kutwy trzeba brać zwolnienia...
Nie chore, jego tata ma alergię i Alek może mieć to po nim, ale na testy dopiero po 3 rż wysyłają. Tak miał tylko na wiosnę, że na dworze ciągle kichał. Głównie o to kichanie chodzi, żeby nie myśleli że on przeziębiony jest.

Do góry