Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ogarnie ogarnieKupiłam młodemu jego pierwszego bboxa bo doi wodę jak szalony, a niekapek nam się zepsuł i nie mamy nic już na wyjściamam nadzieję, że przyjdzie w środę i młody zalapie
![]()
Robię mnóstwo tapasow i będziemy grzać zadki w domuA jakie macie plany na Sylwestra?
My ze znajomymi próbujemy pod miastem w agroturystyce ogarnąć sale. Na drugi dzień ognisko. Tak swojsko z aperolemA jakie macie plany na Sylwestra?
Urodziny mam i z siostrą i jej partnerem siedzimy w domu z dziećmiA jakie macie plany na Sylwestra?
Chodzik to w ogóle dla mnie abstrakcja jak ktoś kupuje w dzisiejszych czasach, jak wiadomo, że szkodliwe. A pchacz szczerze nie wiem czy nie opłaca. Niedługo zacznie chodzic samodzielnie pewnie.Dziewczynh jakie opinie o chodziku, pchacze? Warto kupić?
Mala chętna do chodzenia ale przy czymś. Zastanawiam się nad kupnem pchacze ale nie wiem czy warto
Alek dostał pod choinkę pchaczDziewczynh jakie opinie o chodziku, pchacze? Warto kupić?
Mala chętna do chodzenia ale przy czymś. Zastanawiam się nad kupnem pchacze ale nie wiem czy warto