Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
one chyba generalnie są głośne. Na panu tabletcejest artykuł fajny o inhalatorach, my mamy jeden z polecanych ( FLAEM 4Neb), ale też jest głośny. Jedyna rada taka, żeby spróbować małej się pobawić nim. ja ją tak przekonywałam, chociaż do buzi nie da sobie przyłożyć. Bardziej jej dmucham nic w strone buźki.Dziewczyny jaki inhalator dla malucha ? Mam jeden ale jest stary i tak glosny ze mloda jak go włączam dostaje doalownie napadu paniki i płaczu....
Inhalacje musimy robic a ten dzqiek ją przeraża....
Macie coś polecanego i w miarę cichego?
Ja posyłam. Wiadmo, że to będzie wielkie wydarzenie w rodzinie, ale nie mamy wyboru..Dziewczyny boicie się posłać dziecko do żłobka ? Która z was w ogóle posyła ?
Jaki wybraliście? Gdzieś w naszej okolicy? Kiedy mała idzie?Ja posyłam. Wiadmo, że to będzie wielkie wydarzenie w rodzinie, ale nie mamy wyboru..
Trzymaj sie KochanaDziękuję dziewczyny.. wczoraj jeszcze wieczorem u niej byłam. Nagrałam ją dla brata ciotecznego..a w nocy zmarła..
Wy z Tola90 mieszkacie kolo siebie? I jeszcze się nie widziałyście!! Ja to od razu bym chciala się spotkaćJaki wybraliście? Gdzieś w naszej okolicy? Kiedy mała idzie?
Ale ja to cienki Bolek jestemWy z Tola90 mieszkacie kolo siebie? I jeszcze się nie widziałyście!! Ja to od razu bym chciala się spotkać![]()