rosenberg
Fanka BB :)
To jej się opłaca?ja będę miała nianie jak mąż wróci do pracy po L4. Z kosztami nie tak źle: 380 zł/tydzień za 6 godzin dziennie. A Pani super, siostrzenica idzie do przedszkola wiec ja przejmuję nianie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jej się opłaca?ja będę miała nianie jak mąż wróci do pracy po L4. Z kosztami nie tak źle: 380 zł/tydzień za 6 godzin dziennie. A Pani super, siostrzenica idzie do przedszkola wiec ja przejmuję nianie![]()
Jak za darmo u nas minimum 20zl biorą nawet 25To jej się opłaca?Przeliczyłam i wychodzi jakieś 12/h
u nas to.jak za darmo
![]()
Za taka cene i z polecenia to jest jak za darmo-bralabym w ciemno. W Warszawie to jest teraz 30 zl jesli z doswiadczeniem, wiec za 9 godzin dziennie to jest jakies 5700 na reke dla Niani!!!Jak za darmo u nas minimum 20zl biorą nawet 25![]()
Nie ma co porównywać Warszawy ze Śląskiem bo to drogie miasto jestZa taka cene i z polecenia to jest jak za darmo-bralabym w ciemno. W Warszawie to jest teraz 30 zl jesli z doswiadczeniem, wiec za 9 godzin dziennie to jest jakies 5700 na reke dla Niani!!!
ona ma prawie dorosłe dzieci, mąż za granicą i nie chce jej sie w domu siedziećTo jej się opłaca?Przeliczyłam i wychodzi jakieś 12/h
u nas to.jak za darmo
![]()
Śląsk akurat paradoksalnie jest bardzo drogi bo to dość hermetyczny rejon Polski, widać to m.in. w cenach robocizny firm ze Śląska i reszty PolskiNie ma co porównywać Warszawy ze Śląskiem bo to drogie miasto jest
Zależy co wszędzie jest drogoŚląsk akurat paradoksalnie jest bardzo drogi bo to dość hermetyczny rejon Polski, widać to m.in. w cenach robocizny firm ze Śląska i reszty Polski
Nim się obejrzymy, pierwsze urodziny dzieci będą za namiJutro Hanka kończy 11 mscbozeee ten czas ucieka przez palce! Jaaa za 2 msc kończę 30 lat! I wiecie co nie wiem gdzie mi uciekły te lata
pamiętam jak dzis kończyłam 18 lat! Cieszę się, że się wyszalałam, pojeździłam trochę pozwiedzałam
wyszłam na ludzi chociaz w technikum więcej mnie nie było niż bylam
co to były za czasy
![]()