Tak. Ale z każdej maks 30-60ml.... Bo więcej byl placz. Obstawiam zeba ale nie da zajrzeć do buzi ;pU nas też dziś noc niespokojna... Ale w końcu przebiła się dolna dwójka bo już długo męczyła. Wypiła aż 4 butle?![]()
reklama
Jak u Ciebie ? Z tego co pamiętam to u Ciebie pojawiły się dwie kreski !CC miałam, w sumie jakiś miesiąc temu byłam u gina i dał mi zielone światło ale nie spodziewałam się że tak szybko pójdzieZresztą zobaczę jaka sytuacja jest na USG bo we wtorek mam wizytę.
Jak się czujesz na początku?
marta18691
Fanka BB :)
SłodziakSesja na roczek 30 stycznia robimy żeby na 13 mieć zdjęcia. Ja nie wiem jak ona będzie współpracować![]()

marta18691
sandra0777
u nas tez i o 5 juz nie poszedl spacU nas to samo, może to jakaś faza księżyca ?![]()

Hmm jakby to powiedzieć czuje się nienajlepiej, dokuczają mi mdłości, bóle głowy i senność. Ale w pierwszej ciąży też miałam takie objawy więc czekam cierpliwie aż minie. Jestem już po pierwszym USG i mamy już serduszkoJak u Ciebie ? Z tego co pamiętam to u Ciebie pojawiły się dwie kreski !![]()
Jak się czujesz na początku?![]()

marta18691
To super a który tydzień?Hmm jakby to powiedzieć czuje się nienajlepiej, dokuczają mi mdłości, bóle głowy i senność. Ale w pierwszej ciąży też miałam takie objawy więc czekam cierpliwie aż minie. Jestem już po pierwszym USG i mamy już serduszkomimo zmęczenia i złego samopoczucia jestem bardzo szczęśliwa
![]()

Ewq9
Jak tak to czytam to myślę sobie że o jejku też bym chciała znowu być w ciążyHmm jakby to powiedzieć czuje się nienajlepiej, dokuczają mi mdłości, bóle głowy i senność. Ale w pierwszej ciąży też miałam takie objawy więc czekam cierpliwie aż minie. Jestem już po pierwszym USG i mamy już serduszkomimo zmęczenia i złego samopoczucia jestem bardzo szczęśliwa
![]()

Z USG wychodzi 7+4 tcTo super a który tydzień?![]()

reklama
Ja bym mogla mieć już tezJak tak to czytam to myślę sobie że o jejku też bym chciała znowu być w ciążypod warunkiem że będzie taka jak pierwsza, prawie bezobjawowa. Ale za sekundę słyszę znowu jęczenie młodego i stwierdzam że jednak nie
![]()