Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja musze od tesciowej pozyczyc@Święta92 chyba będę musiała odkopać różaniec z domu rodziców, bo chłopak dzisiaj do mnie, że trzeba mu zrobić tą zabawę na roczek![]()
no to wspolczuje tlumaczenia, bo jeszcze moze Ci zarzucic, ze cos tam pod siebie przetlumaczylasJa po angielsku nie chce, siedzę w temacie już długo, kiedyś studiowałam półtora roku pedagogikę i od tego czasu śledziłam ideę GP, więc nie szukam wyjaśnienia, raczej materialow po polsku bo mój facet miał cięższe dzieciństwo i chce żeby dojrzał do takiego podejścia jak moje. Rodzicielstwo bliskości to attachment parenting i niestety jest to zupełnie co innegojestem w kropce bo nie chce mi się tłumaczyc anglojęzycznych materiałów specjalnie dla mojego faceta... A chyba nie mam wyjścia.
e nieee, to nie w jego styluno to wspolczuje tlumaczenia, bo jeszcze moze Ci zarzucic, ze cos tam pod siebie przetlumaczylasZdecydowanie musi to byc fachowe zrodlo.
Hahahahano to wspolczuje tlumaczenia, bo jeszcze moze Ci zarzucic, ze cos tam pod siebie przetlumaczylasZdecydowanie musi to byc fachowe zrodlo.
CukiereczekDzieki dziewczyny !
U nas wjechaly dwa kucyki![]()