Sylwia99
Fanka BB :)
U Leny w jeden dzień wyszło odparzenie i bolało przy przebieraniu, a na drugi dzień już okej było. Chyba przez te zęby, to tak wyszło.chusteczek juz praktycznie nie używamy, od razu pod kran idziemy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U Leny w jeden dzień wyszło odparzenie i bolało przy przebieraniu, a na drugi dzień już okej było. Chyba przez te zęby, to tak wyszło.chusteczek juz praktycznie nie używamy, od razu pod kran idziemy.
HahahaNo co to byłoMiała w niej ręce i twarz, nie wiem, czy ją jadła czy co, wolę nie wiedzieć
![]()
Ja miałam rezonans przy starszej córce i normalnie karmiłam, a zgłaszałam, że karmię i mówiły, że ok. Także już sama nie wiemPo rezonansie w ogóle nie wolno nie wiem czemu :/ no ale motywacja żeby go w końcu odstawić heh
Hahahaha o matuluHahahaostatnio czytałam jak mama jakaś pisała, że dziecko przyszło i miało ręce w czymś brązowym i myślała, że to czekolada, polizała i to była kupa
![]()
moj ma tak smierdzace ze nie da sie pomylicHahahaostatnio czytałam jak mama jakaś pisała, że dziecko przyszło i miało ręce w czymś brązowym i myślała, że to czekolada, polizała i to była kupa
![]()
Pewnie zależy od sprzętu. W szpitalu np. Kazali ściągnąć mi drut retencyjny z zębów, tutaj powiedzieli ze może być . No ale wolę nie ryzykowaćWraz
Ja miałam rezonans przy starszej córce i normalnie karmiłam, a zgłaszałam, że karmię i mówiły, że ok. Także już sama nie wiem![]()
Najwyżej będzie świecił AlekPewnie zależy od sprzętu. W szpitalu np. Kazali ściągnąć mi drut retencyjny z zębów, tutaj powiedzieli ze może być . No ale wolę nie ryzykować![]()
My też robimy taki krem. Młodemu mówię że to nutellaDla tych co nie lubią awokadopolecam zrobić krem - 1 awokado, 2 banany, 2 łyżeczki kakao. Wszystko zblendowac, albo rozciapciać widelcem. Coś wspaniałego
z Oliwia miske tego kremu jemy na pól
![]()
Z daktylami jeszcze lepsze, polecam !Dla tych co nie lubią awokadopolecam zrobić krem - 1 awokado, 2 banany, 2 łyżeczki kakao. Wszystko zblendowac, albo rozciapciać widelcem. Coś wspaniałego
z Oliwia miske tego kremu jemy na pól
![]()