Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wszystkiego najlepszego
Dziękiwszystkiego najlepszego![]()
najlepszego!Dzięki![]()
Maskara współczuję że małej tyle dolega naraz coś długo macie te różne rzeczy. Pewnie jesteś wykończonaDziewczyny mlodej doszło jeszcze zapalenie krtani i krew z nosa od wczoraj. Osiwieje naprawde! Dwa dni temu wrocilismy od teściowej a dzis decyzja ze chyba wyprowadzamy się na remont do mojej mamy. Jutro zaczyna się powazny remont a ja juz zaluje tej decyzji... tragedia
Współczuję. U nas choroba, kaszel od tygodnia i żłobek oczywiście od jutra odpada :/ współczuję, bo chyba bym sama osiwiala gdyby małemu krew z nosa poszłaDziewczyny mlodej doszło jeszcze zapalenie krtani i krew z nosa od wczoraj. Osiwieje naprawde! Dwa dni temu wrocilismy od teściowej a dzis decyzja ze chyba wyprowadzamy się na remont do mojej mamy. Jutro zaczyna się powazny remont a ja juz zaluje tej decyzji... tragedia
A dużo za żłobek będziesz płacić?Współczuję. U nas choroba, kaszel od tygodnia i żłobek oczywiście od jutra odpada :/ współczuję, bo chyba bym sama osiwiala gdyby małemu krew z nosa poszła
850 zl do 5 godzin, 1200 za więcejA dużo za żłobek będziesz płacić?