reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
A my jutro kolejna wizyta u lekarza... boziu dziewczyny wymiękam. Mloda jest chora ciągiem od 8 kwietnia. Wkolo levi na sterydach i nic lepiej. Byla poprawa na dwa dni.... mam dosc siedzenia w domu na l4 lub urlopie. I wogole mam dosc tych chorob. Mam wrażenie że mlodej sie uaktywniła jakas alergia ale każdy mnie olewa twierdząc ze to zapalenie krtani lub poprostu przeziębienie. Ale ze prawie miesiąc?? Wymiękam.
Przez cały kwiecień mloda byla w zlobku 4 dni.... brawo dla nas ;D

A my jutro kolejna wizyta u lekarza... boziu dziewczyny wymiękam. Mloda jest chora ciągiem od 8 kwietnia. Wkolo levi na sterydach i nic lepiej. Byla poprawa na dwa dni.... mam dosc siedzenia w domu na l4 lub urlopie. I wogole mam dosc tych chorob. Mam wrażenie że mlodej sie uaktywniła jakas alergia ale każdy mnie olewa twierdząc ze to zapalenie krtani lub poprostu przeziębienie. Ale ze prawie miesiąc?? Wymiękam.
Przez cały kwiecień mloda byla w zlobku 4 dni.... brawo dla nas ;D
Niestety czasami tak dzieci chorują 😥😥przyzwyczaj ją do tesciowej!

Młodemu wrocil znowu kaszel i katar, nie mógł spac w dzień więc z nim pojechałam. On nawet nie wrocil do żłobka... bałam się że może powikłana po tym zapaleniu
To u nas to samo. Nie zdazyla wrocic do żłobka a juz nawrot choroby. W nocy ja tak męczy ze spac nie moze. Az sie boje co nam jutro powie... i co u młodego wyszlo?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry