Zazdroszcze. Ja dziś byłam drugi dzień w pracy i mam wrażenie, że Czarek wogóle nie zarejestrował mojej nieobecnościJa po pierwszym dniu, hanka witała mnie z taką radością![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdroszcze. Ja dziś byłam drugi dzień w pracy i mam wrażenie, że Czarek wogóle nie zarejestrował mojej nieobecnościJa po pierwszym dniu, hanka witała mnie z taką radością![]()
Dawaj, zasyp nas wszystkimCiężko bez was dziewczyny wytrzymać![]()
Jakoś lepiej jak człowiek ma gdzie wyrygac swoje bolączki.
A gdzie mieszkasz teraz??? Jak w ogóle właśnie między Tobą a starym??? Co ustaliliscie?Staram się jakoś że starym dogadać, ale zobaczymy.
A mlawgo odstawiłam już totalnie od piersi, obyło się bez histeriskończyłam przy okazji teoretyczna czesc pracy licencjackiej
![]()
A jak Ci się udało odstawić małego?Wróciłam do domu póki co, będziemy to jakoś układać, w końcu dobrze, aby dziecko miało oboje rodziców. Muszę do.pracy wrócić, żeby odciążyć starego w zarabianiu kasy, bo dwa lata temu żyliśmy jak paczki w maśle, a teraz przy jego zarobkach jest naprawdę średnio, a wiadomo, że brak pieniędzy i przemęczenie buduje frustrację.
Tylko naprawdę nie ma żadnych ofert, a ja bez samochodu jestem i mam ograniczone pole manewru. No chyba że na produkcji. Ale tu 3 zmiany, wiec nie miałby kto młodym się zajac
Miło czytać ze wszystko się zaczyna układaćStaram się jakoś że starym dogadać, ale zobaczymy.
A mlawgo odstawiłam już totalnie od piersi, obyło się bez histeriskończyłam przy okazji teoretyczna czesc pracy licencjackiej
![]()