marta18691
Fanka BB :)
No to chociaż tyle dobrzeAle nie ma laryngologa.
Dzisiaj już był na wizycie, to nie zapalenie tylko wyciek od kataru.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to chociaż tyle dobrzeAle nie ma laryngologa.
Dzisiaj już był na wizycie, to nie zapalenie tylko wyciek od kataru.
Ja dziś młodego w domu zostawiłam bo wczoraj miał lekki katar i stan podgorączkowy. Dziś w sumie nic mu nie jest oprócz tego że tak daje w kość że masakraJak tam się bawicie laskico u was
u mnie horror, jestem żywym trupem
![]()
my wczoraj na szczepieniu byliśmy a za 2 tyg kolejne. Troche płaczków bo na nodze odczyn ale bez goraczki na szczescieJak tam się bawicie laskico u was
![]()
Czemu jesteś trupem?Jak tam się bawicie laskico u was
![]()
Ja też jeszcze nie szczepilamJa szczepienia totalnie odpuszczam. Już w przychodni mówiłam.zeby nie dzwoniło, Alek teraz takvchoruje ze to nie ma sensu
U nas żłobek bajka. Młody zachwycony, dobrze się sprawuje, super je. Rano sam się do wózka pakujeJa dziś młodego w domu zostawiłam bo wczoraj miał lekki katar i stan podgorączkowy. Dziś w sumie nic mu nie jest oprócz tego że tak daje w kość że masakrawięc jutro powrót do żłobka
A u was jak?
Bo nie spałam prawie w ogóleCzemu jesteś trupem?
U nas dziś była burzaU nas żłobek bajka. Młody zachwycony, dobrze się sprawuje, super je. Rano sam się do wózka pakuje
Ale nocki ostatnio jakiś horror. Ostatniej nocy była taka burza, że się obudziłam i nie mogłam spać w ogóleledwo patrzę na oczy