Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej u nas ostatnio wszyscy chorzy byliZerkam tu co jakiś czas i tak mi jakoś smutno że już nikt nie pisze... Dajcie czasem znać co u Was.
Też zerkam.. i cisza. U nas okres buntów, coraz więcej gadamy, plac zabaw też codziennie prawie grany. A co u Was?Zerkam tu co jakiś czas i tak mi jakoś smutno że już nikt nie pisze... Dajcie czasem znać co u Was.
My jesteśmy na etapie że synek wszystko sam chce robić, no i oczywiście bunty też są. Chyba największą mamy walkę żeby wrócić do domu ze spaceru, zawsze jest na nieZerkam tu co jakiś czas i tak mi jakoś smutno że już nikt nie pisze... Dajcie czasem znać co u Was.
U nas w natarciu górne 5. Ogólnie nie jest źle ale widać że mu dokuczają. Ze żłobka też zrezygnowalismy, chociaż ja bardzo żałuję bo chciałam żeby młody miał kontakt z dziećmi no ale zdrowie ważniejszeJak u Was dziewczyny?
U nas najgorsze za nami. Duszności i goraczka u małej minęły. Mala wraca wkoncu do sił. A ja juz drugi tydzień na l4 ;/
My po urodzinowym weekendzieJak u Was dziewczyny?
U nas najgorsze za nami. Duszności i goraczka u małej minęły. Mala wraca wkoncu do sił. A ja juz drugi tydzień na l4 ;/
Super, że córcia lepiej się czuje. Mój Czarek ma teraz fazę na spędzanie czasu z tatusiem. Spacery, rower i najnowsza super atrakcja - skakanie po kałużach w kaloszachJak u Was dziewczyny?