O matko, to już?Ja dziś po wizycie. 36+3
Otóż, jakby to powiedzieć swoje doleżałamNiunia ma już 2500 kg., Odstawiamy luteinę i nospę (mimo bóli okresowych i twardnień brzucha). Zostawiamy witaminy i magnez i czekamy na finał. Pani doktor mówi że waga już jest bardzo dobra i że można już rodzic, tylko poczekać do soboty, żeby była donoszona. Potwierdziła, że 37+0 to ciąża z medycznego punktu widzenia donoszona. Pobrała gbs, wynik za tydzień. Więc... Muszę przestawić myślenie ze strachu przed porodem przedwczesnym na przygotowanie do porodu w każdej chwili
masakra.
Szyjka twarda, zwarta ale długości nie sprawdzała bo mówi: teraz to już nie ma znaczenia, jak ruszy to ruszy.Masakra..
reklama
No ja tez nie mam. Ale moze mi tata pożyczy albo tesciuJa w domu nie mierze bo nie mam ciśnieniomierza. Jedynie puls sprawdzałam po chorobie. I puls w spoczynku 90-100 a jak zacznę chodzić to i kolo 120. Dlatego troche sie zaniepokoiłam przy tych wszystkich dolegliwościach. Zobaczymy co powie doktor
Oj ja wczoraj piekłam tort dla brata bo dziś urodziny ma, a nie zazdroszczę Ci organizować całej imprezy, chociaż jakbyś urodziła w męża urodziny to za rok miałabyś o jedną imprezę do organizowania mniejJa dzisiaj jakos mam spadek mocy. Wypralam firanki i zawiesiłam bo byly czarneto nic ze remont dalej trwa ale mamy przerwe do poniedziałku
organizuje mężowi urodziny w sobotę, i sprzatam mieszkanie. Powoli zastanawiam sie nad menu. Tyle roboty nie wiem jak ja dam rade.... Mieliśmy robic w knajpie ale zamkniete.... Ehh. Mam nadzieję, ze z przemęczenia nie urodzę w starego urodziny
![]()
marta18691
Fanka BB :)
To superJa dziś po wizycie. 36+3
Otóż, jakby to powiedzieć swoje doleżałamNiunia ma już 2500 kg., Odstawiamy luteinę i nospę (mimo bóli okresowych i twardnień brzucha). Zostawiamy witaminy i magnez i czekamy na finał. Pani doktor mówi że waga już jest bardzo dobra i że można już rodzic, tylko poczekać do soboty, żeby była donoszona. Potwierdziła, że 37+0 to ciąża z medycznego punktu widzenia donoszona. Pobrała gbs, wynik za tydzień. Więc... Muszę przestawić myślenie ze strachu przed porodem przedwczesnym na przygotowanie do porodu w każdej chwili
masakra.
Szyjka twarda, zwarta ale długości nie sprawdzała bo mówi: teraz to już nie ma znaczenia, jak ruszy to ruszy.Masakra..
Jeszcze chwila i będziesz tuliła swoje maleństwoJa dziś po wizycie. 36+3
masakra.
No to superJa dzisiaj tez po wizycie, 35+1 tc, mały waży 2500g i wszystko okejułożony główkowo, szyjka trzyma wysoko i jest zamknięta
Za tydzień mam zrobić KTG i kolejna wizyta za 2 tygodnie![]()
Ewq9
Kurde [emoji38][emoji38]
Chociaż mi jeszcze nie spieszno [emoji16] nie mam jeszcze naszykowanej walizki, może dlatego [emoji1]
Chociaż mi jeszcze nie spieszno [emoji16] nie mam jeszcze naszykowanej walizki, może dlatego [emoji1]
No to super [emoji16][emoji16][emoji16] niedługo kazda zacznie szorować podlogi, wieszać firany itp itd[emoji23]zeby szybciej urodzic [emoji16][emoji16]
reklama
marta18691
Widze ze poszalalasSzalałam w pepco właśniei chyba ten objaw bolu z prawej strony jest na wydawanie pieniędzy bo tak mnie zaczęło boleć
![]()