reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja dziś po wizycie. 36+3
Otóż, jakby to powiedzieć swoje doleżałam 😅 Niunia ma już 2500 kg., Odstawiamy luteinę i nospę (mimo bóli okresowych i twardnień brzucha). Zostawiamy witaminy i magnez i czekamy na finał. Pani doktor mówi że waga już jest bardzo dobra i że można już rodzic, tylko poczekać do soboty, żeby była donoszona. Potwierdziła, że 37+0 to ciąża z medycznego punktu widzenia donoszona. Pobrała gbs, wynik za tydzień. Więc... Muszę przestawić myślenie ze strachu przed porodem przedwczesnym na przygotowanie do porodu w każdej chwili 😂 masakra.
Szyjka twarda, zwarta ale długości nie sprawdzała bo mówi: teraz to już nie ma znaczenia, jak ruszy to ruszy. 😃 Masakra..
O matko, to już? 🤯 Człowiek niby tak o tym nie myśli jak się nic nie dzieje, ale powoli wszystkie zaczniemy rodzić, bo czasu jednak niewiele. To powodzenia! 😊

reklama
Ja dzisiaj jakos mam spadek mocy. Wypralam firanki i zawiesiłam bo byly czarne 😂 to nic ze remont dalej trwa ale mamy przerwe do poniedziałku 😂 organizuje mężowi urodziny w sobotę, i sprzatam mieszkanie. Powoli zastanawiam sie nad menu. Tyle roboty nie wiem jak ja dam rade.... Mieliśmy robic w knajpie ale zamkniete.... Ehh. Mam nadzieję, ze z przemęczenia nie urodzę w starego urodziny 😂
Oj ja wczoraj piekłam tort dla brata bo dziś urodziny ma, a nie zazdroszczę Ci organizować całej imprezy, chociaż jakbyś urodziła w męża urodziny to za rok miałabyś o jedną imprezę do organizowania mniej 😁 aaa i od razu jaki prezent dla męża 😏

Ja dziś po wizycie. 36+3
Otóż, jakby to powiedzieć swoje doleżałam 😅 Niunia ma już 2500 kg., Odstawiamy luteinę i nospę (mimo bóli okresowych i twardnień brzucha). Zostawiamy witaminy i magnez i czekamy na finał. Pani doktor mówi że waga już jest bardzo dobra i że można już rodzic, tylko poczekać do soboty, żeby była donoszona. Potwierdziła, że 37+0 to ciąża z medycznego punktu widzenia donoszona. Pobrała gbs, wynik za tydzień. Więc... Muszę przestawić myślenie ze strachu przed porodem przedwczesnym na przygotowanie do porodu w każdej chwili 😂 masakra.
Szyjka twarda, zwarta ale długości nie sprawdzała bo mówi: teraz to już nie ma znaczenia, jak ruszy to ruszy. 😃 Masakra..
To super😁

Ja dziś po wizycie. 36+3
Jeszcze chwila i będziesz tuliła swoje maleństwo ❤️ najważniejsze, żeby wszystko dobrze poszło 😏

Szalałam w pepco właśnie 😂😂 i chyba ten objaw bolu z prawej strony jest na wydawanie pieniędzy bo tak mnie zaczęło boleć 😂😂😂

Załączniki

• 16098715152068801494166484376567.jpg
    16098715152068801494166484376567.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 80
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry