Może tak byćDziewczyny, wstydliwy temat... Kichnelam, i troche sie popsiusialammasakra. Czyli moje mięśnie kegla sa do dupy... Co to będzie po porodzie. Plakac mi sie chce. Czy ktos tak mial?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może tak byćDziewczyny, wstydliwy temat... Kichnelam, i troche sie popsiusialammasakra. Czyli moje mięśnie kegla sa do dupy... Co to będzie po porodzie. Plakac mi sie chce. Czy ktos tak mial?
Ja w ogóle nie miałam takiego problemu poprzednio. Po ciazy tez nic i normalnie jestem w szoku.
Piękny brzusiooMi brzuch rośnie w ciągu paru godzin mam wrażenie![]()
Kochana nie przejmuj się po porodzie zrzucisz zbędne kg. Nie będzie czasu jeśćJaki maluszekTo ja mam dzisiaj 33+4, a miesiąc temu mój ważył już 1660g
Ja uczucia ciężkich nóg na szczęście nie mam, w ogóle woda rzadko mi się na szczęście zatrzymuje, może dlatego, że staram się pić dużo wodyAle ogólnie mam wrażenie jakbym wszędzie przytyła, nie tylko w brzuchu i strasznie mnie to dołuje
Na pewno poza brzuchem przytyłam, bo cudów nie ma (już 13kg na plusie), ale pocieszam się, że może nie aż tyle, ile widzę w lustrze
Oj 62kg jak ja bym chciała tyle poza ciążą ważyć! Dla mnie waga ideał![]()
Przecież pięknie wyglądaszNic Ci kochana poza brzuchem nie urosło! Jejku jakbym chciała mieć takie filigranowe rączki i nóżki!Ale niestety nie ta budowa, choćbym schudła nie wiem ile, ramiona i uda zawsze masywne
Takie o:
Góra 24 bym Ci dalaHaha zgaduj ja starsza pewnie jeszcze od Ciebie jestem. Mlodo wygladam to wiem
Ojoooo jaki brzuuusioA to moj bebzunwy to macie malutkie brzuszki
34+1Ojoooo jaki brzuuusioktóry tydzień??
Do szpitala wzielam kocyk bo i tak dziecko zawijaja w mumie. W domu rożek mam albo bede zwiazywac w mumieDziewczyny mam pytanie. Dla maluszka co wybralyscie kocyk, otulacz, rożek,pościel z wypełnieniem czy kołderką z podszewką?głupie pytanie ale ja serio jestem zielona w tych sprawach