reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja mam trochę problem. Podaje małemu Bebilon pepti syneo 2. Teraz wypisywała mi pediatra receptę, ale może tylko do roku, a potem zaświadczenie od alergologa. Wydaje mi się że żadnej alergii na bmk nie ma bo je nabiał i jest okej. Dlatego chcę spróbować ze zwykłym bebiko. Mąż kupił w Rossmanie puszkę bebiko3 ale stary skład z olejem palmowym. Nie chcę znowu przeskakiwać z mleka bez tego oleju na mleko z nim, dlatego kupiłam na olx kilka saszetek Bebiko 3 tej nowej i zobaczymy... Oby to pił to pepti bez refundacji kosztuje ponad 40 zł za 400g..
Moja siostra ma tą samą sytuację co u Was :)

reklama
@Ewq9 jak tam wasze drzemki? :D
Konsekwentnie dalej jedna ale musi być o tej 11. Dzisiaj zasnął o11:20, obudzil się o 13. Po 19 myślałam że padnie od razu, ale nie.. zasnął dopiero teraz, jak dałam pedicetamol. Wiercił się, stękał, stawał w łóżeczku a w końcu zaczął płakać i nic nie pomagało :( mam wrażenie że zamiast być coraz lepiej, jest coraz gorzej. Stresuje się strasznie jak mam z nim gdzieś iść bo wiem że będą cyrki... Płacz, wiszenie na rękach, zwlaszcza jeśli idziemy gdzieś gdzie są małe dzieci. Czy to kiedyś minie ?
Dziewczyny, czy wasze dzieci mówią dalej "mama" "tata" ? Mój mały mówił przez jakiś czas a teraz przestał. Całkowicie przestał mówić, wcześniej sobie coś mruczał pod nosem a teraz tylko "eee'" jak coś zobaczy albo gdzieś chce żeby z nim iść

Konsekwentnie dalej jedna ale musi być o tej 11. Dzisiaj zasnął o11:20, obudzil się o 13. Po 19 myślałam że padnie od razu, ale nie.. zasnął dopiero teraz, jak dałam pedicetamol. Wiercił się, stękał, stawał w łóżeczku a w końcu zaczął płakać i nic nie pomagało :( mam wrażenie że zamiast być coraz lepiej, jest coraz gorzej. Stresuje się strasznie jak mam z nim gdzieś iść bo wiem że będą cyrki... Płacz, wiszenie na rękach, zwlaszcza jeśli idziemy gdzieś gdzie są małe dzieci. Czy to kiedyś minie ?
Dziewczyny, czy wasze dzieci mówią dalej "mama" "tata" ? Mój mały mówił przez jakiś czas a teraz przestał. Całkowicie przestał mówić, wcześniej sobie coś mruczał pod nosem a teraz tylko "eee'" jak coś zobaczy albo gdzieś chce żeby z nim iść
Nie lubi dzieci? Hanka mowi mama tata mniam i nie 😂 i baba na Baske 😂

reklama
Do góry