OM 7 majaZrób betę, mniej więcej będziesz znala tydzień![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
OM 7 majaZrób betę, mniej więcej będziesz znala tydzień![]()
Mnie zemdliło w pon w pociągu, i wczoraj do 15 koszmarne mdłości. Ale czy to może być tak szybko? Czy coś czymś przytrulam? Tego nie wiem. Okaże sięu mnie już są nudności, a zaczęłam 5 Tydzień, czyli świeża sprawa![]()
u mnie są miłości wieczorem i bóle żołądka...w poprzednich w ciążach też miałam.
ja OM 6.05OM 7 majawiec to jest uchwycony sam początek
chyba wypije taka słaba bo trzeba iść do pracki dziś
betę planuje zrobić jutro i w sobotę bo w piątek nie mogę powtórzyć bo rano jadę w gościnę
![]()
To moja pierwsza ciąża, a mam 32 lataja OM 6.05Dzisiaj mam termin miesiączki
Ja jeszcze nie doszłam do etapu mdłości i mam nadzieję, że tak jak w dwóch poprzednich ciążach mnie to ominie![]()
ja się prawie czuję jak w pierwszej, bo poprzednie mam już daaaawno za sobą (na pokładzie syn 16 lat i córka 13 lat)To moja pierwsza ciąża, a mam 32 lataNo ale super, teraz aby wszystko było zdrowo i dobrze
![]()
I masz pieska o którym marzęja się prawie czuję jak w pierwszej, bo poprzednie mam już daaaawno za sobą (na pokładzie syn 16 lat i córka 13 lat)Dla mojego męża to będzie pierwsze biologiczne i mam 34 lata
![]()
To moja pierwsza ciąża, a mam 32 lataNo ale super, teraz aby wszystko było zdrowo i dobrze
![]()
to ja tez dwie wizytyBędzie na pewno![]()
Ja nie mam mdłości, w pierwszej ciąży troszkę miałam..
Też mam dwie wizyty - 07.06 i 14.06.
Pierwsza w luxmedzie bo mam w pakiecie a druga prywatnie u lekarza prowadzącego, który mam nadzieję będzie mi robił cięcie![]()
Takie mam marzenia, hehe...
Lekarz w luxmedzie powiedziała, że jedna słaba kawa dziennie może byćBardzo chętnie, szczególnie ze to bladzioch bladzioch. Nie umiem wyliczyć terminu… mnie bez kawy mega boli głowa i dziś pewnie jeszcze wypije jakaś słaba żeby przeżyć, a potem będę mogła najwyżej odstawića tak się zle wczoraj czułam i mM mówi: rób test
![]()