reklama

Lutowe mamy 2023

reklama
OM 7 maja :) wiec to jest uchwycony sam początek :) chyba wypije taka słaba bo trzeba iść do pracki dziś :) betę planuje zrobić jutro i w sobotę bo w piątek nie mogę powtórzyć bo rano jadę w gościnę :p
ja OM 6.05 ;) Dzisiaj mam termin miesiączki 😝
Ja jeszcze nie doszłam do etapu mdłości i mam nadzieję, że tak jak w dwóch poprzednich ciążach mnie to ominie 😂

To moja pierwsza ciąża, a mam 32 lata :p No ale super, teraz aby wszystko było zdrowo i dobrze 🥰

Będzie na pewno :)
Ja nie mam mdłości, w pierwszej ciąży troszkę miałam..
Też mam dwie wizyty - 07.06 i 14.06.
Pierwsza w luxmedzie bo mam w pakiecie a druga prywatnie u lekarza prowadzącego, który mam nadzieję będzie mi robił cięcie 😃
Takie mam marzenia, hehe...

Będzie na pewno :)
Ja nie mam mdłości, w pierwszej ciąży troszkę miałam..
Też mam dwie wizyty - 07.06 i 14.06.
Pierwsza w luxmedzie bo mam w pakiecie a druga prywatnie u lekarza prowadzącego, który mam nadzieję będzie mi robił cięcie 😃
Takie mam marzenia, hehe...
to ja tez dwie wizyty 😂 Pierwsza 23.06 (to będzie 7 tydzień) prywatnie z pakietu Medicover, a na NFZ u Pani ginekolog ze szpitala 4.07 😉

reklama
Jestem po pierwszej wizycie w luxmedzie! Nie mogłam się doczekać. Pęcherzyk jest, więc ciąża na 100% jest 😁 na serduszko za wcześnie i mam powtórzyć za tydzień, może się pojawi już. Trochę się cieszę, bo wiem że jest, ale też martwię czy zabije serduszko. Staram się myśleć pozytywnie. Za tydzień idę prywatnie do lekarza, który będzie przyjmował poród. Trzymajcie za nas kciuki!😁

Załączniki

• 20220601_111616.jpg
    20220601_111616.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 150

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry