• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Ja też prywatnie, nie wyobrażam sobie nikogo innego oprócz mojej pani doktor. Tak zaopiekowana to chyba nie byłam nigdy u żadnego lekarza, do tego błyskawicznie odpisuje na wiadomości, wiec gdyby cokolwiek się działo to mam z nią kontakt. Cena za wizytę z usg 280 zł. Nawet jeżeli nie ma wolnych miejsc to zawsze gdzieś wciśnie😊

Fajnie to dziala w teorii. Ja sie probowalam zapisac do takiego dosc dobrego lekarza na nfz, to uslyszalam ze nie ma miejsc bo juz ma full kobiet w ciazy.
Bo niektórzy mogą nie mieć, ale to też się prosi o odmowę na piśmie. Ja tak zdziałałam dwa rasy w ciąży i za każdym razem skutkowało to tym ze termin znaleźli. Więc nie tylko w teorii.

Może polecicie jakie książki planujecie przeczytać w trakcie ciąży? Na razie czytam "W oczekiwaniu na dziecko", ale chętnie przyjmę inne polecajki związane zarówno z okresem ciąży, jak i macierzyństwa 😊

Może polecicie jakie książki planujecie przeczytać w trakcie ciąży? Na razie czytam "W oczekiwaniu na dziecko", ale chętnie przyjmę inne polecajki związane zarówno z okresem ciąży, jak i macierzyństwa 😊
ja zamówiłam tą 😀 z tego co czytałam ma dobre opinie
I jest tez do niej kontynuacja tom II macierzyństwo

Załączniki

• IMG_9154.jpeg
    IMG_9154.jpeg
    93 KB · Wyświetleń: 103
Hmmm to ja coś nie na temat słucham 😁 kryminalne audiobooki, bo czytanie ostatnio mnie usypia 😁
Fajnie poczytać o przyszłym macierzyństwie, ale kiedy pojawia się dziecko często to co piszą w książkach nie ma odzwierciedlenia w życiu.
Trzeba słuchać się swojej intuicji i przede wszystkim nie bać się prosić o pomoc w chwilach zwątpienia bo te często nas dopadają zaraz po narodzinach.

Ja przed urodzeniem dziecka byłam ekspertem w ogarnianiu i pielęgnacji dzieci do roku 😂 Przeczytałam tonę książek, artykułów itd.

A jak przyszło co do czego to była gorąca linia z dwiema przyjaciółkami bardziej doświadczonymi rodzicielsko 😅i nauka siebie na wzajem na bieżąco.

reklama
Hmmm to ja coś nie na temat słucham 😁 kryminalne audiobooki, bo czytanie ostatnio mnie usypia 😁
Fajnie poczytać o przyszłym macierzyństwie, ale kiedy pojawia się dziecko często to co piszą w książkach nie ma odzwierciedlenia w życiu.
Trzeba słuchać się swojej intuicji i przede wszystkim nie bać się prosić o pomoc w chwilach zwątpienia bo te często nas dopadają zaraz po narodzinach.
To logiczne ale ja na przykład kocham czytać i skoro jestem w ciąży to nie wyobrażam sobie o tym nie poczytać 😅

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry