reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Anna_ajra - chętnie poszłabym do ogólnego, tylko, że to nie przeziębienie, bo cały dzień nie mam kataru, temperatury i nawet nie kichnę, a na wieczór masakra i to samo w nocy. Poza tym męczę się już 3 tydzień. Katar nawet nieleczony chyba sam by przeszedł już do tego czasu. Wyczytałam, że tak może być w ciąży i że jest to wina hormonów. No i ja to mam niestety. Ma podobno minąć po porodzie.

Pozdrowionka

Ika_s nawet nie myśl że to tak bedzie trwało do końca ciąży. Na custeczki nie zarobisz!!!!
Ania ajracieszę się ze kawka smakowała. JAk będziesz grzeczna to może znowu coś dobrehgo dostaniesz;-)
Kurcze niech już przestanie padać bo oprócz doła związanego ze zwykłymi opadami deszczu my mamy jeszcze budowę, która STOI i nas szlag trafia - sorki za wyrażenie. już 32 dzień stoją ze względu na opady a najgorsze jest to,ze ma nadal padać. wrrrrrrrrr.
Dziewczyny mnie też odrzuciło od kawy ale u koleżanki się raz skusiłam i była taaaaka dobra. Więc doszłam do wniosku że odrzuciło mnie od kawy którą piję u siebie:tak:;-)

agawa- mnie też odrzuciło od kawki, ale jak jakaś dobra będzie to kto wie?

A masz jakiś pomysł na ten zapchany nos, bo już mnie przepona i mięśnie brzucha bolą. Woda morska pomaga na krótko. Za tydzień na wizycie zapytam, co z tym zrobić, bo rzeczywiście tak chyba nie może być?

Myyszaaa - też jestem zaskoczona, że nas tak dużo...:-D
lileczka - podaj mi Twój termin porodu, to z miłą chęcią i Ciebie wpiszę na listę.:happy: Zaglądałaś na listę lutowych mam?:confused:
Ika_s - życzę zatem wytrwałości!:cool2:
agawa1 - może i ja tym razem zaproszę Ciebie i dziewczyny na pyszne ciasto do kawy...?:confused::-p Wczoraj robiłam tiramisu... właśnie takie...
images

Ika_s a próbowałaś może kupić maść Vic vaporup, taką dla dzieci jak są chore do smarowania? Ja jak miałam ogromne katary i nic mi nie pomagało to smarowałam sobie pod nosem to dość bezpieczny, bezinwazyjny sposób i przynosi ulgę. MOże pomoże.
anna ajra PYchota!!mniam mniam:tak:a może rzucisz przepisem???

Anna ajra no to tez jestem w szoku ze tyle dziewczyn się zapisało . Tyle że sporo już sie nie odzywa a szkoda.A co do bramy to tato z mężem poskaczą po niej jeszze ze dwa dni i może nawet nic nie będzie widać (oby):tak:a tobie kobietko życze żebyś jednak takiej bramy nie zaliczała :no:
Łowiczanka fajnie że zakupy udane Ja na razie zaczynam korzystać z ciuszków jakie zostały mi gdy byłam w ciąży z Julką Bliżej zimy pomyślę o cieplejszych spodniach ( tyle ze zjakiegoś poowodu spodnie dla ciężarnych sa stanowczo maja stanowczo za krótkie nogawki i to mnie dobija Za duża urosłam:dry:)
Ika s jak samopoczucie dziś Lepiej?
anna ajra włąsnie dostrzegłam twoje ciasto. Zdolna z ciebie kucharka:tak:

reklama
witajcie !!!
anna ajra moj termin to 22 luty.mam nadzieje ze dotrwam do tej daty.:-)
Jestem dzisiaj po wizycie i widzialam znowu mojego maluszka i bijace serduszko.Troche sie uspokoilam ale niestety musze jeszcze wiecej lezec.
pozdrawiam mamusie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry