reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Ja też w domostwie siedzę w ten długi weekend z tym ze maluchy pochorowały sie i totalny brak czasu komp włączony o na tym koniec nie mam za bardzo kiedy doskoczyc. Teraz Amadeuszek śpi Oliwierek baje ogląda a ja dostałam na zregenerowanie sił zestaw z Mc Donalda wpałaszowałam tę niezdrową żywność w 5 minut teraz rozkoszuje się smakiem coli :-p
Patrysiu nie bardzo się zmówili bo te maluchy sa zarówno od mojej strony jak i od męża a nie mozliwe zeby osóbki miały ze sobą kontakt zbieg okoliczności albo i oznaka że tzreba zabrać sie za trzecie chcąc mieć tego najmłodszego oseska bo ilez to pozytywów i forów wtenczas jest :laugh2::-pLooknełam na zdjęcia na nk brzunio faktycznie niezły jak przynajmniej w 3 m-cu hahahaha ślicznie :-D

reklama
przyszlirodzice - no jakbym mogla o Was zapomniec ;-)

syneczki - no to im sie faktycznie udalo....
a brzusio no mialam taki w okolo 3 miesiacu

Mamy dwójkę synków nie dorobiliśmy sie jeszcze córki ale mamy dwie chrześniaczki mąż jedną a ja dowiedziałam sie właśnie że mi sie skapła druga ;-)

witam sie dzsiaj
u nas pogoda taka sonbie nie wiadomo czy slonce wyjdzie czy lunie zachwile
mlody juz po sniadanku a ja dopijam kawke
za chwile wyruszymy na zakupy mysle ze deszcz nas nie zastanie :confused2:

milego weekendu :-D:cool2:

Cześć dziewczyny!:-D
Mam nadzieję, że niebawem znajdę dłuższą chwilę by poczytać i odpisać.
Chciałam dać tylko znać i powiedzieć, że fasolka miewa się bardzo dobrze (po dzisiejszej wizycie).:-)
Mój m wyjechał dzisiaj na tydzień do Niemiec na szkolenie, więc jestem z Michałkiem sama...:unsure: zobaczymy jak to będzie...?
Dziś piękna pogoda, także nie będziemy siedzieć w domu. Jutro zaś poniedziałek i duuuużo pracy
:rolleyes2:... uff...
Buziaki dla Was wszystkich
!

I kolejny weekend minął. Ja jak zwykle w biegu niedawno wróciłam Oliczek odpoczywa w wózku a Madika mąż zabrał do teściów mają tam prywatne jeziorko z plażą a mały kocha wodę a że dzis śliczna pogoda to użyje :tak: Miłego wieczorku wszystkim ;-)

Ja tez witam. U nas bez zmian nadal piec zebow chyba wcale mu reszta nie wyjdzie, szosty juz z miesiac wylazi i wyjsc nie moze:eek::eek:
Anna_ajra cudnie ze z fasolka wszystko w porzadku, bardzo sie ciesze:tak::tak:
Patrysiu a jak ty sieczujesz juz lepiej, chorobska odpuscily??

U mnie kiepsko do tej pory biegalam spiewajaco a teraz nagle spuchla mi jednak noga jak baniak:eek::eek:Ale zeby jedna:szok:??Komus tu sie zachcialo w lato rodzic:crazy:
Buziaki dla wszystkich

reklama
Do góry