Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sorki nie odzywam sie weny nie mam

mmsy hmm nigdy nie korzystałam z tej funkcji wiem ze ja wysyłać nie moge ale czy dostane? zaraz pogrzebie w komórce i zrobie tak aby było dobrze
Mówisz że wolisz naturalny poród, a ja z kolei marzyłam o cc i przy trzecim to juz na bank sobie zafunduje. Tylko że u mnie spowodowane jest problemami w trakcie porodu. Przy Oliwierku 3 kroplówy a skurczy brak wód dawno nie było a Amadeuszek pchał sie na świat ja miałąm straszne skurcze a wyjść nie mówgł byl tak owiniety pępowiną że czym bardziej ja parłam tym on sie bardziej cofał nie wiem jakim cudem do niedotlenienia nie doszło a na cc bylo już wtedy za późno. Teraz żeby nie kusić losu bo co kolejny to gorszy trzeci poród ile by nie kosztował będzie cesarka przez wzglad na moje paskudne przeżycia i obawe o dziecko. Ale za Ciebie trzymię kciuki i za tego małego wielkiego uparciuszka 
No i wygadalam sobie. teraz po prostu boje sie rehabilitacji po CC bo meza nie beidzie i musze szybko dojsc do siebie