reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

helo kochane!!!!
jestem po długiej przerwie ,ale siostra do mnie zawitała i do tego jeszcze kompa mi syn zmienił i jakoś sie nie składało żeby usiaśc
Gabi jest na odwyku
icon_e_wink.gif
od wtorku już nie ciagnie cycusia,a jak mama do kompa siadała to ona od razu szukała dojścia do cycusia, no ale już teraz zapomniała chyba całkiem , wchodzi mi na kolana ale siada przodem do monitora i razem z mną cos ogląda:)
tak sie bałam tego odzwyczajania Gabi od piersi a tym czsem poszło bardzo łatwo, siostra się śmiała ze to nie Gabi trzeba było odzwyczaić od cyca tylko mnie od Gabi
icon_e_wink.gif
walcze jeszcze z pokarmem, mam tego sporo , biorę tabletki na zatrzymanie laktacji ale i tak jest tego sporo i muszę ściągać, a do tego kiepsko sie czuję po tych proszkach, nudności wymioty , zawroty głowy, po pierwszej dawca puściłam "pawia " pod urzędem miejskim we Włocławku
icon_e_wink.gif
po wczorajszej wieczornej dawce jeszcze mam chochoł w głowie wiec rano już nie brałam bo aż się baje jak sie będę czuła a K nie ma w domku bo w związku z tym ze nie mógł roboty stałej znaleźc to rozkręcił mały handelek i jexdzi po targowiskach okolicznych :)
Kasiu z wstrzymanym oddechem czytałam zaległe strony, myślałam że na końcu przeczytam ze już urodziłaś :) no ale to i dobrze nawet ze jeszcze nie, nie przegapię tak wielkiego wydarzenia:)))
4 sierpnia urodziła moja chrześniaczka, ma śliczną córeczkę , urodziła 4 dni po terminie ale za to w ekspresowym tempie, całość porodu zamknęła sie w dwóch godzinach!!!! a Oliwka ważyła 4,200 kg :)
no i na razie kończę , niunia sie kotłuje i zasnąć nie umie, trzeba ja polulac chyba troszke :)

reklama
Margaritta nie wiem o któe wakacje Ci chodzi te które minęły jakiś miesiąc temu czy te które zaczynamy od dzisiejszej nocy ;-) Dziękuję za alfabet czuję się doceniona i specjalnie wyróżniona :-D kochana jesteś :tak:
Myszko jeszcze raz zdrówka i wszystkeigo naj tak w razie gdyby na nk mail nie doszedł ;-)
Kasiu Tobie skarbie też wszystkiego najlepszego tak kilka dni wcześniej :tak: lekkiego porodu i to jak najszybciej i żądam smsa w tygodniu jak bede sie plażować że urodziłaś slicznego zdrowego Miłka bo tym razem neta nie biore kicham na robote trzeba w końcu wypocząć a wracamy równo za tydzień w niedziele w nocy więc nie wytrzymie w niewiedzy :-D
Patrysiu powodzenia z tym kredytem trzymak kciuki :-)
Przyszlirodzice co u Was skarby?
Ulka hahaha skad ja to znam ze mnie też sie śmiali ze to tak naprawde nie Ami był uzależniony a ja :dry:
Rekinasia, anna-ajra, gosia, ania, zytko wszystkich mocno ściskam
To lece dokańczać pakowanie i trzymac mi sie tu zdrowo i mocno :-)

Gosia 78, Syneczki 2 - mówicie i macie :-)
Wczoraj się upisaam ale mi się post skasował więc się zeźliłam i nic w końcu nie napisałam. A dziś krótko i zwięźle - całuje wszystkie mocno!!!!
Mysz Do pionu trza od czasu do czasu :-) a że rok szkolny się zbliża to nie mogę wyjść z wprawy ;-):tak::-D

Całuski jeszcze raz - dobrej nocki

A zapomniałabym ciacho dalej aktualne i może być z całą rodzinką :-)

jestem:)
a w sobote bylismy na roczku a wczoraj an jeziorku i mala pierwszy raz kompala sie w jeziorku alez jej sie podobalo potem wstawie jakies fotki.
A golenie to podpatrzyla u dziadka bo zawsze sie z nim goli tzn. kaze mu sie golic;p a ona sobie patrzy

Dziewczyny testy zdałam na 6 zero błedów:-D:-D:-D:-D:-D:-D
zostało mi jeszcze 5 godzin do wyjeżdzenia i Word:dry:
myszko wszystkiego naj naj naj z okazji urodzinek spóźnione ale szczere:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

U mnie wczoraj była siostra z rodzina i mama.Pojechalismy nad jeziorko dzieciaki sie wykąpali a potem zrobilismy grilla. Było super dzieciaki sie wybiegały siostrzenica nie chciała wracać do domu:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry