Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Anna ajra oj dwujka to dopiero daje popalićale co nas nie zabija to wzmacnia ( to ja już jestem mega mocarna chyba)

Najwyżej... poznamy płeć najpóżniej w styczniuRekinasia pisze:jak to lekarz nie chciał powiedzieć - może nie był pewien???![]()

a odpoczne dopiero po smierci 

choc i tego nie wiadomo 

wspolczuje porannych mdlosci dzisiajCześć dziewczyny!:-)
Dziś nie czuję się najlepiej… rano wymiotowałam i jakoś mi słabo… ale cóż zrobić…?
W każdym razie zaliczyliśmy 2h na placu zabaw i jakoś na dworze mi przeszło. Czekam na m, dziś jest w pracy – pilna robota. Wczoraj zaś wziął dzień wolny, bym mogła zrobić badania (morfologia, mocz i w krwiodawstwie na przeciwciała – mam ujemną grupę krwi). I tak zleciał cały poranek…
A Michaś, jak to Michaś… szaleje
Ostatnio coraz częściej myślę o tym, jakie zalety niesie ze sobą mieszkanie (tak jak wy) w domku, gdzie dzieci mogą w zasadzie od rana do wieczora biegać na świerzym powietrzu. Jest całkiem inaczej. Piękna sprawa.
Pozdrawiam gorąco!

Uważam, że może to być alergia pokarmowa lub jakieś zatrucie. Moja koleżanka miała podobną sytuację z synkiem - zatruł się wodą (bakterią koli).Dziewczyny mam do Was pytanie ;-)
dzisiaj u alego zauwazylam sluz w kale i byly tam drobinki krwi natomiast kupki nie sa luzne tylko normalny stole i nie wiem teraz co to moze oznaczac...
i tak jutro ide z nim od lekarza ale chcialam wczesniej wiedziec czy moze ktoras z Was miala takie objawy u dziecka
dodam jeszcze ze maly ma stan podgoraczkowy i od 2 dni nie chce mi nic jesc tylko pije...![]()
Powodem była awaria w wodociągach!
Być może byliście gdzieś nad wodą lub coś podobnego ...? Idź koniecznie z małym do lekarza tym bardziej, że gorączkuje i nie chce jeść. Położna ostrzegała nas przed krwią i śluzem w kale. 
Gosia 78 - jak zdrówko Piotrusia?Kurczę dziewczyny, chciałabym odpisać każdej z osobna, ale muszę na nowo wpaść w bejbibumowy rytm. Poprawię się. Obiecuję.

biegania było co niemara, ale to była ambitna wyprawa
ufff, następna wyprawa chyba z rok, może wtedy nasze dziecko będzie bardziej zainteresowane