reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
A teraz cofnę się troszkę...
Nie jestem w stanie ogarnąć wszystkiego z minionego tygodnia, więc dołącze swoje trzy grosze do tego co zapamiętałam z ostatniej strony mianowicie mój brat tez panna i w najmniejszym stopniu nawet nie jest pedantem...no chyba że w ubiorze i zapachach nie wyjdzie bez antyperspirantu i perfumu ale w pokoju ma istny burdel od kiedy pamiętam.

Nasze wczasy rewelacja byliśmy równy tydzień pogoda idealna ani jeden dzień nie ograniczył nas w plażowaniu wylegiwaniu sie i wygrzewaniu kości. Dzieci zachwycone z ilości atrakcji i wogóle. Międzyzdroje same w sobie bardzo przytulne i barwne kto nie był gorąco polecam :-D:tak:. Na tajnym wrzuce za moment kilka fotek.

Spóźnione ale szczere:

Asiu Rekinasiu - wszystkiego NAJ NAJ z OKAZJI URODZIN!!!!!

Miłoszku !!! Tobie też życzymy wszystkiego NAJ i ghratulujemy przyjścia na świat!!!!

KAsiu GRATULACJE OGROMNIASTE!!!!

Laski Kasia wysłała mi zdjęcie ale nie mialam rano czasu zgrac z telefonu:( wiec wstawie na tajny jak wroce do domku. Super chłopak z tego naszego Miłoszka:)

Kasiu ogromne gratulacje Miłoszku witaj :-D:-D:-D

Rekinasia spóźnione ale szczere zyczenia

Miałam wczoraj jazde i nie wchodziłam na neta a tu takie wiesci od rana super. Jutro mam próbny egzamin kurcze i strasznego nerwa.
Dziewczyny mam pytanko czy wasze maluchy jak jedza trzymaja łyżkę widelec w prawej rączce mój Bartek trzyma sztućce w lewej rączce nie wiem czy mu to minie czy bedzie lewo ręczny:confused:

reklama
Miłoszek uroczy
Aniu31 lateralizacja chyba około 3 roku życia dopiero następuje, na razie może stymulować tę rzadziej używaną rączkę - podawać mu do prawej rączki rzeczy, w prawą rączkę wkładać łyżeczkę etc., żeby mniej więcej równomiernie używał rączek

Do góry