Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ania31 - wydaje mnie się, że to się jeszcze zmieni. A nawet jeżeli, to teraz w szkołach i na codzień nie robi się z tego problemu.Ania czy to jednorazowe mdłości??? uważaj na siebie

Ania31 pisze:Dziewczyny mam pytanko czy wasze maluchy jak jedza trzymaja łyżkę widelec w prawej rączce mój Bartek trzyma sztućce w lewej rączce nie wiem czy mu to minie czy bedzie lewo ręczny
jeżeli to pierwsze symptomy leworęczności ;-) a tak naprawdę nie musi tak być równie dobrze mały moze sie po prostu "dopasowywać" moja rada nie zniechęcaj go do niczego sam sobie wybierze :-)

widza ze baba w ciazy - ja i z dzieckiem w wozku to ida za pierwszego zeby nie pomoc a jak chcialam poprosic o pomoc to kazdy w szybe i udawali ze nikt nie slyszy - CHAMSTWO!!!!! Sewka musialam zostawic w wozku i isc po bilet i mowie facetowi ze zostawilam wozek z dzieckiem czy moge przed nim kuopic bilet ale gdzie do kierowcy powiedzial - "caly poprosze" no i musialam lukac na wozek bo bus ruszyl i czekac az laskawie kolejka sie skonczy 

w dzień śpi 1,5-2h. wczoraj go położyliśmy wcześniej o 19:30, bo normalnie idzie spać o 8-9tej. nie znam drugiego dzieciaka, który by tak mało spał. na dodatek zaczął się w nocy budzić, a to sapka a to ząbek a to smoczek, jak nie urok to sraczka. rozbudziłam się koło 2giej i jakąś godzinę nie mogłam usnąć. mówię wam, jestem na skraju wytrzymałości a potem w robocie pije kawę za kawą
Może uda się tym razem podejrzeć… fajnie by było.
Uuu… mam nadzieję, że da się nóżkę wyprostować bezinwazyjnie! Trzymam kciuki 07 września.
… co za chamstwo!
Aż mi się nóż w kieszeni otwiera.

Igor chyba chce nas wykończyć (...) jestem na skraju wytrzymałości
jak wy to zrobiliście
:-(