Dziewczyny, znajoma podesłała mi fajną stronkę z filmikami o pielęgnacji maluszka i o karmieniu piersią, może się Wam spodobają:
Wideo - Gazeta.pl
Wideo - Gazeta.pl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zarąbiście
ja mam już 19 na plusie
i naprawde nie wiem jak to sie stało. To zanczy wiem tak jak w pierwszej ciązy gdy jestem głodna musze cos zjeść inaczej mdli mnie robi mi się niedobrze , słabo jednym słowem nieciekawie a ja jestem głodna prawie cały czas. Nawet mój dwulatek nie jest wstanie spowodoac że mama przynajmniej spali co dołoży:-( Ale pocieszam się ( oby to nie była nadzieja głupich) ze w pierwszej ciązy prztyłam 27 kilo i w ciągu roku zrzuciłam prawie wszystko.

więc mi rozmiar 42 nie przeszkadza a spódnicę - dziwnym trafem kupuje zawsze 38 
Dziś jak się ładnie chciałam ubrać - szok nie mieszczę się :-)
cąły dzien ryczałam jakos nie moge dojsc do siebie ale dzis lepiej
ostatnio syn pytałmi sie ile wazy dzidziuś skoro ja 12 przytyłam juz ja mu mówie ze około 1kg a on a reszta to co???????

No a reszta to mamusia :-):-):-):-)no chłopaki moje potrafia mnie rozbawić do łez
teoretycznie - ale jak człowiek ma już na plusie pewną dawkę kilogramów - to szok
w sumie zapytam się :-)
poi co wiodę prym choć nie powiem żeby mnie to cieszyło
Oj coś mi sie wydaje że wtedy doceniłabyc Zieloną Górę
;-)

nie mialam czasu nawet wejsc i napisac :-( za co Was przepraszam ale nadrobilam to i mialam duzo czytania - Wy to macie tepo ;-)Ja to w poniedzialek wybralam sie na miasto - pospacerowalam z funfelka i potem fajnie mi sie spalo. Ale wczoraj ... bylam na basenie 

bylo fajowo - juz nie moge sie doczekac kiedy wybiore sie ponownie no ale dzis wstalam i chyba mam zakwasy - bola mnie posladki
zastanawialm sie czy moge isc do groty solnej bo juz nastepne spotkanko sie szykuje :-) wiecie moze
ale chyba nie zagrozi to niczemu

ja tez chcialam miec takie ale nigdy nie potrafilam zapuscic :-( jak tam po wizycie 

1 kg
nie wiem jak to jest mozliwe ale nie licze oczywiscie tych kg ktore mi spadly w okresie ciazy tylko ile wazylam przed a ile teraz - chyba ze to sie inaczej liczy 

ale mnie przerazasz boje sie juz o Was 
tak wiec kochana lez lez i jeszcze raz lez - ja wiem ze to nie jest tak latwo bo mnie tez sie nie da do lozka zaciagnac choc tez musze. Dbaj teraz o siebie i malenstwo. Przesylam kilka goracych caluskow i do wyrka
:-)

!!!