Witam z wieczora,
Lileczka dla mnie na zgagulę póki co pomaga mleko, najlepiej zimne... co praeda moja zgaga nie jest bardzi duża...
Myyszaaa Witaj w klubie:-( z luteinką uważaj na podrażnienia i grzybicę... bo potrafi bardzo podrażniać... (w razie co jest też podjęzykowa) a przy żelazie uważaj na zaparcia
. Leż grzecznie, dużo odpoczywaj sobie a będzie dobrze :-) Ja też przyjmuję progesteron ale w zastrzykach... to podobno na podniesienie progu skurczowego czy cuś takiego...
dawna cloe ja mam przeczucie, że urodzę pod koniec stycznia - zaraz po odstawieniu leków...
Miłej nocki
Lileczka dla mnie na zgagulę póki co pomaga mleko, najlepiej zimne... co praeda moja zgaga nie jest bardzi duża...
Myyszaaa Witaj w klubie:-( z luteinką uważaj na podrażnienia i grzybicę... bo potrafi bardzo podrażniać... (w razie co jest też podjęzykowa) a przy żelazie uważaj na zaparcia
. Leż grzecznie, dużo odpoczywaj sobie a będzie dobrze :-) Ja też przyjmuję progesteron ale w zastrzykach... to podobno na podniesienie progu skurczowego czy cuś takiego...
dawna cloe ja mam przeczucie, że urodzę pod koniec stycznia - zaraz po odstawieniu leków...

Miłej nocki

Michałek rośnie zdrowo i ma już 1,5kg. Łożysko jest super wydolne, a szyjka ma 4,5cm! Czyli jak u agawy1 i Ika_s, nic się nie skraca i nie otwiera.
Jeżeli macica się stawia, to znaczy, że masz skurcze przygotowujące do porodu. 
Daj znać, jak Twoje USG wyszło! 
rrr...

Co do fotelika to Miskowi kupiliśmy na allegro używany Maxi Cosi taki jak ma Ania ajra ale niebiesko- szary i idealnie się sprawował. Do wózka go wpinałam i jeździłam z MIśkiem - teraz też tak będzie a w lecie idealna kołyska to była :-)

A on tak lubi snieg, Moze za kilka dni