Gosia 78
Mamy lutowe'08
Hej!
Kropecka - znalazłam namiary na Aletkę, napiszę do niej, może pomoże...
Lileczka -ostatnio mam wizyty co 3 tyg, pod koniec pewnie będą co 2. U mnie wizyta bez usg kosztuje 70 zł, z usg 100.
Ania 31 - gratuluję synka! Chłopaki u nas na forum górą:-), a tak serio moja siostra cioteczna jak dowiedziała się, że u nas będzie drugi synuś powiedziała, żebym się nie martwiła bo na stare lata będą mnie na rękach nosić
, oby tak było czego i Tobie życzę!!!
Anna ajra - fajna bluzeczka, ja mam trochę mniej elegancką taką żeby pasowała do dżinsów.
Pozdrawiam.
Kropecka - znalazłam namiary na Aletkę, napiszę do niej, może pomoże...
Lileczka -ostatnio mam wizyty co 3 tyg, pod koniec pewnie będą co 2. U mnie wizyta bez usg kosztuje 70 zł, z usg 100.
Ania 31 - gratuluję synka! Chłopaki u nas na forum górą:-), a tak serio moja siostra cioteczna jak dowiedziała się, że u nas będzie drugi synuś powiedziała, żebym się nie martwiła bo na stare lata będą mnie na rękach nosić
, oby tak było czego i Tobie życzę!!!Anna ajra - fajna bluzeczka, ja mam trochę mniej elegancką taką żeby pasowała do dżinsów.
Pozdrawiam.
dzięki, też sie cieszę, że z już Wami jestem! Ładna koszulka!

Mam nadzieję, ze Ty też jesteś grzeczniutka. Uważaj żebyś się nie uzależniła od tej gry hihihi potem jak maluch się urodzi to będziesz na głodzie…
może ktoś mu coś zrobił, czasami jak kota się „obrazi” np. skarci to potrafi stać się złośliwy… Ja mam dwa koty i nie mam takich problemów, dodam że moje obydwa są wysterylizowane… może tu leży Twój problem… podpytaj weterynarza. Ja też dziś czekam na gości, na siostrę z facetem a potem mają nas nawiedzić znajomi – fajnie, szybciej zleci czas.
– ale zawsze mam full serwis, łącznie z USG z Dopplerem i 3D, czasami dostaję za darmo leki, zastrzyki i takie tam inne są w cenie, no i oczywiście stały kontakt telefoniczny w dr. Ale co tam kasa, ważne że czuję się bezpieczna i dopieszczona.
, musisz być wytrwała, może wkońcu… a z tymi snami to ja nie wiem… kurcze podobno ciężarne mają barwane sny… no ja nie wiem, moje często są przerażające… ale fakt, że często są w nich odzwierciedlone moje lęki
.