patrysia
Mamy lutowe'08
Witam sie rankiem ;-)
kropecka - no tez sie dziwie ze dopiero tak pozno ma dla mnie czas ale to naprawde swietny lekarz wiec ja sie nie dziwie ze nie ma wolnych terminow juz dzis zarezerwuje se miejsce na kolejna
no to masz sporo tych obowiazkow ale pewnie dasz rade
a dzis zapytam sie go co to takiego te bole 
lileczka - mialam lezec
ale nie potrafie tak lezec i nic nie robic nie umiem zyc w bezruchu :-( a tym bardziej ze maly szaleje jak nie wiem dzis w nocy dal mamie pokaz cyrkowy tak sie rozkopywal ze potem mialam problemy z zasnieciem 
No a teraz popijam sobie goraca czekolade mniam i zaraz ide robic sniadanie i postaram sie troche polezec bo chyba moj lekarz sie wkurzy jak sie nic nie poprawi :-( boje sie tej wizyty.
kropecka - no tez sie dziwie ze dopiero tak pozno ma dla mnie czas ale to naprawde swietny lekarz wiec ja sie nie dziwie ze nie ma wolnych terminow juz dzis zarezerwuje se miejsce na kolejna
no to masz sporo tych obowiazkow ale pewnie dasz rade
a dzis zapytam sie go co to takiego te bole 
lileczka - mialam lezec

ale nie potrafie tak lezec i nic nie robic nie umiem zyc w bezruchu :-( a tym bardziej ze maly szaleje jak nie wiem dzis w nocy dal mamie pokaz cyrkowy tak sie rozkopywal ze potem mialam problemy z zasnieciem 
No a teraz popijam sobie goraca czekolade mniam i zaraz ide robic sniadanie i postaram sie troche polezec bo chyba moj lekarz sie wkurzy jak sie nic nie poprawi :-( boje sie tej wizyty.
a jasne ze swedzenie brzuszka jest normalne - rozciaga sie i rosnie tam Twoja mala kruszynka tak wiec nic dziwnego ;-) ja smaruje kremem z ziajki "mamma mia" na rozstepy i jest dobry :-) heh ja tez nie moge sie doczekac kiedy moje malenstwo wkoncu przyjdzie na swiat - nawet sie nie boje bo wiem ze bedzie bolalo i jestem na to przygotowana
to ta chec tego dzidziusia tym bardziej ze to moje pierwsze
Miała termin na 25 grudnia, a tu córeczka zrobiła jej niespodziankę... Sama jestem w szoku.
Ma na imię Oliwia, waży 2700 i mierzy 52cm.