Witajcie,
ja też dziś przespałam całą noc, choć sny miałam nieciekawe- goniłam do jakiegoś pociągu, myliłam perony i cały czas się zastanwiałm gdzie ja chciałam jechać i po jakiego diabła???
Paty36 - mnie Marysia jeszcze nigdy nie zbudziła w nocy i nie wyczułam też, żeby była wtedy akywna, no ale po śniadanku też się trochę zawsze powyciąga. Więc może to jednak spokojne dziecko będzie????
anna_ajra- no już niedługo i przytulicie Michasia- nawet ja nie mogę się doczekać, bo pewnie pierwsza pochwalisz się Maluszkiem. A my cóż, jak Mysz, czekamy do końca lutego- skoro Marysia tak chce.
kropecka - Mój Kajtek codziennie poluje na sztuczne myszy i swoje szczury od piątej rano. Tak wstaje i już, a ja jakoś powoli to zaakceptowałam. W końcu wyjścia chyba nie mam, bo go już nie przestawię. Czasem jak mnie już rozbudzi, to zabieram mu zabawki i dosypiam dalej, ale wtedy gania jak szalony. Taki już chyba urok tych zwierząt.
patrysia - to mąż może dostać zwolnienie od naszego lekarza przed porodem??? Są na to jakieś przepisy? a wiem, że po cc może dostać 14 dni na opiekę nad żoną, ale czy wcześniej też?? Chętnie byśmy z tego skorzystali, ale to poprosic trzeba czy jak???
Pozdrawiam wszystkie nasze Mamcie i biorę się za sprzątanie chałupy, bo mam ogólny bajzel.