Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a potem to już z górki - ale w pracy się nasłuchał że dzieci się rodzą najczęściej w 37
.... więc już szaleje
W sobote kupilam prawie wszystkie ubranka, a w niedziele moj M urzadzil sobie zakupy i kupil wozek, lozeczko i wiele chyba niekoniecznie potrzebnych rzeczy:-), ale chociaz ubaw mialam z tego jego przejecia sie rola- bylo tak jakby groszek wlansie se rodzil. Wczoraj z Pl kolezanka przywiozla mi spirytus (bo tu nie ma) kremy ziaja, i becik (tutaj nie znalazlam- tylko jakies worki bezksztaltne maja) tak wiec dla dzidzi mam wszystko, dla mnie jeszcze nie; wlasnie doczytalam o TAntum Rosa i juz napisalam do kolezanki zeby mi przywiozla z polski...do wtorku juz bede miala wszystko dla mnie
i moge jechac
i z krwia i wraz ze skurczami , takze niedlugo porod byl. Teraz tez obserwuje ale nic na razie.
:-)
Ja lubie sloneczko
moze to juz u ciebie?????daj znac. A co do fenoterolu ja w pierwszej ciazy odstawilam kolo 2 tygodnie przed terminem i czekalam czy to juz i czekalam jeszcze 2 tygodnie po terminie i i tak mialam wywolywany porod