Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

och...
zazdroszczę!
Dobre z tym spanielem...

Jesli miec bede jednak to bede karmic do momentu az ten az nie skonczy mi sie mleko;jesli nie to wyrzutow sumienia miec nie bede (jak karmic bez mleka??) ale bardzo chcialbym karmic naturalnie

;-) w kazdym razie przyjelam to do wiadomosci i sie tam stołuje, lubie moją tesciową ale jest strasznie despotyczna i zawsze musi postawic na swoim
i teraz motyw, oświadczyła nam , ze kupiła posciel do łóżeczka - jedną juz mam, ale mam miec druga na zmianę, ze to jest jakas mega super hiper fajna i droga posciel i ze na pewno bede zadowolona, myśle sobie oki, zobaczymy, nie pytała o nic tylko zamówiła i czekała dosyc dlugo, faktycznie posciel ładna z róznymi dodatkami, w tym mój trzeci rozek
ale oki, skoro chce wdawac kase jej sprawa, zobaczyłam pościel, ucieszyłam sie, no bo czemu nie, ale potem mysle na jakie łóżeczko ona to zamówiła, bo my mamy to większe przerabiane potem w tapczanik 140/70
no i grzeczie pytam na jakie to jest łóżeczko? ona ze no jak to? na wasze...o sorry ale nie na nasze bo nasze jest wieksze przeciez doskonale o tym wie, bo sama nam doradzała
no i wyszło, ze mówie tak bo mi sie nie podoba, bo ona nie bedzie wymieniac, ze na pewno bedzie dobre, wszystko w nerwach
no wiec tłumacze jej ze na pewno mozna wymienic a ona ze nie, bo to sprowadzane, ze jak nie chce to ona da komus innemu, mój mąż ani słowa, mi nerwy pusciły, ale objawiło sie to ze poszłam do kibla i sie popłakałam, zaraz potem wyszłam...
:-
najchetniej urodziłabym w tajemnicy...