anna_ajra
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny!
I mnie dopadło choróbsko...
rrr...
Na szczęście Michasiowi już przechodzi i kurujemy się ostro.
Paulineczka_ - fajnie, że Twój synek tak ładnie śpi!:-) Niestety nie wiem, co Tobie doradzić w sprawie plamień... a probiotyku nie podawałam. No i dzięki! Super waga małego!
oliwka_11 - no to rzeczywiście fajnie Wam się ułożyło z dziećmi brata Twojego Daniela!
aggy - co za niespodziankę Tobie Kuba zrobił...
ale czy to zasługa położenia go na drugi bok...? hmm... wątpię.
A co do naszej nocki, to nie było tak źle. Wczoraj strasznie się dar, gdy mu ociągałam Fridą katar, a dziś już go w nocy nie miał, więc się cieszę!
Nie chwal męża przed zachodem słońca... bynajmniej u mnie się to sprawdza...
ale super, że rano wykazał chęci, bo już później, to nie powiem...!
Ika_s - fajnie, że udało się małą zaczepić
. Ja też już przywykłam do wstawania o 6...
Rekinasia - co do główki, to zależy od dnia, ale gdzieś od dobrego tygodnia Michaś nie ma z tym problemu.
Ania31 - dzięki!
No to chrzciny tuż, tuż... No i owszem, nie ma to jak wiejskie klimaty! Spokój na 3 miesiące... mmm... jak to musi być cudnie...
cloe - jestem ciekawa, które z naszych lutowych dzieciaczków pierwsze zacznie ząbkować.
agawa1 - wygląda to na typową alergie...
Dbaj o siebie!
kropecka - fajnie trafiłaś z mężem! Ja też nie narzekam.
Zytka - szkoda, że tak wyszło z Twoim bratem...
u mojego jest bardzo podobnie, z tym, że ma swoje mieszkanie, to nie bardzo im się układa...
a dziecko w drodze... och...
Pozdrawiam!

I mnie dopadło choróbsko...
rrr...Na szczęście Michasiowi już przechodzi i kurujemy się ostro.
Paulineczka_ - fajnie, że Twój synek tak ładnie śpi!:-) Niestety nie wiem, co Tobie doradzić w sprawie plamień... a probiotyku nie podawałam. No i dzięki! Super waga małego!

oliwka_11 - no to rzeczywiście fajnie Wam się ułożyło z dziećmi brata Twojego Daniela!

aggy - co za niespodziankę Tobie Kuba zrobił...
ale czy to zasługa położenia go na drugi bok...? hmm... wątpię.
A co do naszej nocki, to nie było tak źle. Wczoraj strasznie się dar, gdy mu ociągałam Fridą katar, a dziś już go w nocy nie miał, więc się cieszę!

Nie chwal męża przed zachodem słońca... bynajmniej u mnie się to sprawdza...
ale super, że rano wykazał chęci, bo już później, to nie powiem...!
Ika_s - fajnie, że udało się małą zaczepić
. Ja też już przywykłam do wstawania o 6...Rekinasia - co do główki, to zależy od dnia, ale gdzieś od dobrego tygodnia Michaś nie ma z tym problemu.
Ania31 - dzięki!
No to chrzciny tuż, tuż... No i owszem, nie ma to jak wiejskie klimaty! Spokój na 3 miesiące... mmm... jak to musi być cudnie...
cloe - jestem ciekawa, które z naszych lutowych dzieciaczków pierwsze zacznie ząbkować.

agawa1 - wygląda to na typową alergie...
Dbaj o siebie!
kropecka - fajnie trafiłaś z mężem! Ja też nie narzekam.

Zytka - szkoda, że tak wyszło z Twoim bratem...
u mojego jest bardzo podobnie, z tym, że ma swoje mieszkanie, to nie bardzo im się układa...
a dziecko w drodze... och... Pozdrawiam!
Choć muzę ci powiedzieć że kiedy ja przeprowadziłam się z "haśliwego centrum" na obrzeże miasta, chyba przez rok przyzwyczajałam się do nowych warunków Brakowało mi sklepów pod nosem i widoku ludzi bo tu gdzie mieszkam to typowe osiedle domków jednorodzinnych , wszyscy siedza na własnych podwórkach. Teraz jednak nie przeprowadziłabym się za żadne skarby Tu mi dobrze
Twierdził że nie miał kiedy
dopiero później wyszło na jaw że mój informatyk nie potrafił wysłać posta