reklama
mama2006
Fanka BB :)
Olcia, Ani - kciuki zaciśnięte !!!
A my po ważeniu, mały waży 3225 i ma 52cm
aż w szoku byłam, że przez niecałe 2tyg. przybrał 490g
z bioderkami też ok, dostaliśmy skierowanie na USG.
Digitalis - ja mam super lekarza w swojej przychodni. ul. Płocka 49 dr. Bogucki
Polecam
Munie - to mój mały też je w takich godz.22:00, potem 4ta i 7ma
Ale mnie brzuch pobolewa... pewnie macica się zwija
Miłej soboty, my dzisiaj mamy gości ,,wpadają kumpelki,, w końcu
A my po ważeniu, mały waży 3225 i ma 52cm
Digitalis - ja mam super lekarza w swojej przychodni. ul. Płocka 49 dr. Bogucki
Munie - to mój mały też je w takich godz.22:00, potem 4ta i 7ma
Ale mnie brzuch pobolewa... pewnie macica się zwija
Miłej soboty, my dzisiaj mamy gości ,,wpadają kumpelki,, w końcu
Olcia
to się doczekałaś
Kciuki zaciśnięte! No i jak to się złożyło... BB wrócił akurat 
Koniec spania
Biodro boli piekielnie, na boku spać się nie da
Na wznak też nie, brzuch się stawia, mały terrorysta się stawia ;-) To się podniosłam, posiedzę sobie przed kompem
a przy okazji koce popiorę zanim chłop wstanie.
to się doczekałaś 
Koniec spania
Biodro boli piekielnie, na boku spać się nie da
Na wznak też nie, brzuch się stawia, mały terrorysta się stawia ;-) To się podniosłam, posiedzę sobie przed kompem WOW! Ani, Olcia kciuki zaciśnięte :-) aż mnie zjada od środka, że Wy już a ja jeszcze czekam
Co do mojego wczorajszego stresa odnośnie pracy. Tak to właśnie jest jak menago przekazuje info osobie, która nigdy nie słuchała do końca. Nastraszyła mnie jakimiś pismami i w ogóle a okazało się, że dostałam kopertę podpisaną Dorota M "Dorotka" a w środku znalazłam RMUA i taki tam świstek z Urzędu Skarbowego. I to wszystko. Myślałam, że rozniesie mnie ciśnienie jak to otworzyłam więc zabrałam tylko kopertę z kasą i wyszłam
Przy okazji witam porannie :-) płatki z mlekiem zaliczone, obejrzę troszkę DDTVN i wezmę się za dalszą część sprzątania. Choć dziś już nie mam takiej energii jak wczoraj... jednak skończyć to muszę. Przy okazji wykorzystam czas kiedy m jest w pracy, bo z nim sprzątanie idzie o wiele wolniej
Vanilia dziękuję za wspaniały opis porodu. Dałaś mi odpowiedź na nurtujące mnie pytanie odnośnie pępowiny :-) już wiem, że mimo ewentualnego obkręcenia się wokół szyjki to tatuś i tak odcina ją "na krótszą". Ciesze się bardzo :-) poza tym twój opis jest tak spokojny, że chce się rodzić! Mam nadzieję, że też będę miała "miłe" wspomnienia z tego wydarzenia :-)
Co do mojego wczorajszego stresa odnośnie pracy. Tak to właśnie jest jak menago przekazuje info osobie, która nigdy nie słuchała do końca. Nastraszyła mnie jakimiś pismami i w ogóle a okazało się, że dostałam kopertę podpisaną Dorota M "Dorotka" a w środku znalazłam RMUA i taki tam świstek z Urzędu Skarbowego. I to wszystko. Myślałam, że rozniesie mnie ciśnienie jak to otworzyłam więc zabrałam tylko kopertę z kasą i wyszłam
Przy okazji witam porannie :-) płatki z mlekiem zaliczone, obejrzę troszkę DDTVN i wezmę się za dalszą część sprzątania. Choć dziś już nie mam takiej energii jak wczoraj... jednak skończyć to muszę. Przy okazji wykorzystam czas kiedy m jest w pracy, bo z nim sprzątanie idzie o wiele wolniej

Vanilia dziękuję za wspaniały opis porodu. Dałaś mi odpowiedź na nurtujące mnie pytanie odnośnie pępowiny :-) już wiem, że mimo ewentualnego obkręcenia się wokół szyjki to tatuś i tak odcina ją "na krótszą". Ciesze się bardzo :-) poza tym twój opis jest tak spokojny, że chce się rodzić! Mam nadzieję, że też będę miała "miłe" wspomnienia z tego wydarzenia :-)
Ostatnia edycja:
Mitra
Polimama i Tytusa :)
Dziewczyny nie doczekam z Wami 20-tego. Właśnie odeszły mi wody. Wykąpałam się i pakuję się właśnie do szpitala. Trzymajcie kciuki
Trzymam. Za szybkie plum!
Olcia, oby migiem poszło
Ostatnia edycja:
Ale jaja 
Ostatnio na FB był konkurs odnośnie babyboom.pl i tak sobie "o" wzięłam w nim udział. Dziś dopiero odczytałam wiadomość z 30.01, że ten konkurs wygrałam
hahaha nieźle
mam nadzieję, że na odbiór nagrody nie jest jeszcze za późno 

Ostatnio na FB był konkurs odnośnie babyboom.pl i tak sobie "o" wzięłam w nim udział. Dziś dopiero odczytałam wiadomość z 30.01, że ten konkurs wygrałam
hahaha nieźle
mam nadzieję, że na odbiór nagrody nie jest jeszcze za późno 
The Best Wedding Proposal Ever !!! Best World Wedding Ever - YouTube
jak któraś ma ochotę się wzruszyć
płakałam jak bóbr i to dwa razy
jak któraś ma ochotę się wzruszyć

płakałam jak bóbr i to dwa razy

reklama