reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Luty 2012

Cześć Kobietki ja z innej beczki czy któraś z was mi pomoże jak dadać fotkę mam bo nie mam pojęcia chciałam wkleić foteczkę Małgosi wdo galeri narodzonych i nie umię:zawstydzona/y::no:

no i już doszłam do tego

Ostatnia edycja:
reklama
Dee mnie się wydaje, że Polunia podobna do tatusia:-)
Siwa super panienka:tak:
Mama ależ Filipek ma przenikliwe oczęta

galwaygirl- juz niedlugo:tak:.naciesz sie brzuchem, ja za swoim juz tesknie,chcialabym miec i brzuch i Tyne w ramionach(wlasnie wcina butle lezac w nich):-D
Trina gratuluje :) punktualna dzidzia :-)

Ostatnia edycja:
Hej Kobietki
:-)
Ale dzisiaj padnięta jestem... Juniorek też odpoczywa po dzisiejszej bieganinie... Wprawdzie on cały czas spał w aucie, ale jednak się zmęczył hehe Niestety BB wypadł kolejny wyjazd... :-( No ale mówił, że ten miesiąc będzie ciężki, co chwile jakieś inwestycje nowe itd... eh... Ale załatwił mi szofera :-D i jego przyjaciel mnie poobwoził dzisiaj wszędzie. Była położna dzisiaj, ściągnęła mi szwy, wczoraj Sebusiowi odpadł kikutek :-D ma przepiękny pępuszek :** W ogóle, to Sebuś ma uczulenie na Johnsona... Na szczęście mam tylko płyn do kąpieli... Tak go wysypało biedactwo moje... Wczoraj kąpałam go w czystej wodzie i już troszkę mu zeszło, a położna powiedziała, żebym dzisiaj go z krochmalem wykąpała :-D Także krochmalimy Juniorka dzisiaj :-D.
Byłam w firmie u siebie załatwić macierzyński i... Nie mogłam się powstrzymać... :zawstydzona/y: Obok jest cukiernia, w której mają najlepsze pączki na świecie. Zeżarłam dwa :zawstydzona/y:... Wprawdzie niby nie powinnam, bo tłuste itd, ale ostatnio jadłam w tłusty czwartek i Juniorkowi nic nie było...
Co najlepsze... Wczoraj byliśmy z BB na zakupach i przy kasie zorientowałam się, że nie zważyliśmy jabłuszek. Mówię więc, że skoczę szybko do wagi. I przy regale kobietka wykładała towar i chciała mnie przepuścić. Ja błysnęłam żartem i mówię: "Spokojnie, przeskoczę sobie" a ona łachudra do mnie: "Może w pani stanie lepiej nie..." :eek::szok::wściekła/y: Jak to BB powiedziałam, to się prawie obsmarkal ze śmiechu... A ja prawie brzucha nie mam już!!! No ale chodzę jak pingwin z przyzwyzajenia hehe
Gratuluję wszystkim rozpakowanym Mamusiom... Przepraszam, że tak ogólnie, ale jakoś nie umiem się skoncentrować... :zawstydzona/y: I wszystkie Bąbelki przepiękne!!! Też się pochwalimy zaraz ;-)
Isia- ale laseczka z Ciebie... No, no... I kto by pomyślal, że dopiero co urodziłaś

Olcia- piekny krasnoludek, czapka bomba!!! no widze ze nie tylko mojej stopki wydaja sie ogromniaste!!! :-D
Justyn_ka-sliczna gwiazda!! mieliscie pomysl na zdjecie!! bedzie super pamiatka
Dee- tatus dumny jak paw(jak pewnie kazda nasza polowka)
Dziewczyny jak te nasze dzieci sie zmieniaja, jak tak sie popatrzy na dzieci zaraz po porodzie i pozniej.Jak inne dzieci calkowicie.
Ale wszystkie cudne

Zajrzalam do galerii. Będę koleżankom polecać zachodzenie w ciążę z terminem na luty bo cudne dzieciaki wychodzą :)

Dee jak zobaczyłam twoje fotki to parsknęłam śmiechem , bo Pola ma chyba więcej włosków niż tata:)

OlciaLolcia..zawsze mówiłam ze Johnson do d..jest... ja używam Hippa ,ew niemiecki Penaten

Mitra- Ja mam wszystko z Nivea, tylko ten płyn... Widać BB się bardziej zna, bo całą wyprawkę kosmetyków dla Juniorka kupił mi z Hippa właśnie :zawstydzona/y::-p

Mitra- Ja mam wszystko z Nivea, tylko ten płyn... Widać BB się bardziej zna, bo całą wyprawkę kosmetyków dla Juniorka kupił mi z Hippa właśnie :zawstydzona/y::-p
Kurcze internetowy nie internetowy ty se tego księcia pilnuj i to bardzo. Fotek nie wstawiaj , koleżankom nie przedstawiaj i targaj pod ołtarz bo drugiego takiego ze świecą nie znajdziesz ;)

reklama
Olcia popieram Mitrę :-p koleżankom nie pokazuj, nie chwal przed nimi :-p My to co innego, każda trzyma kciuki i z wypiekami czyta lutową ;) telenowelę :cool:

Ja po wizycie u mojej gin :tak: od razu humor lepszy mam :) pocieszyła, podtrzymała na duchu. W środę mam iść do jej szefa rozmawiać o cc. Jakby coś nie chciał i miał "ale", choć dr R. w to wątpi, to mam od razu dzwonić, czekać w szpitalu, a ona zejdzie na dół jak najszybciej będzie mogła. A jeśli ordynator wyda zgodę (tzn. podpisze skierowanie do szpitala), to i tak mam zadzwonić, to będziemy się dokładnie umawiały na cc. Kurcze, czuła się będę zaopiekowana jeśli to ona mi zrobi cięcie :tak: I od środy co 2-3 dni jeździmy na ktg do szpitala :)

Do góry