U
Użytkownik Usunięty
Gość
cyska - apap
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

i dziekowal za niego bo inaczej kregoslup by mu odpadl, hehe.
dla mnie te pierwsze trzy miesiace były gehenną a nie radoscia z macierzynstwa takze zazdroszczę tym mamusiom ktore maja grzeczne dzieci do tego jeszcze mężów ktorzy pomagają mi jest strasznie cięzko chociaż przy trzecim dziecku to juz taka rutyna najgorzej było przy pierwszym...Dagrab.. może glupio zabrzmi, ale przestań sie denerwować, bo jak ty sie denerwujesz młode to wyczuwa, jest nerwowe , kiepsko spi co wkurza ciebie i tak sie to nakręca. Wiem co pisze bo tak miałam czasem z Polą ile razy sie wkurzałam ze mało lub krótko spi w dzień , ona spala jeszcze mniej bo wyczuwała mój stres, pomaga wywalenie sie na kanapę z dzieckiem na brzuchu, gary sie kiedyś tam umyje, obiad też nie musi być trzydaniowy , albo codziennie inny.witam
tez wazymy mala w ten sposob co Tynka, z tata na wage wchodzi- ja jej unikam;-)
my wczoraj musielismy szybciej mala wykapac, zasnela o 20 i pobudka o 3 bo po kapili malo zjadla.Teraz broi z tatusiem.
A z ta moja "depresja" to chyba przez te grzeczne forumowe dzieci.Nie trafl mi sie egzemplarz Arlij ani Mitry;-)nie moge za to bardzo narzekac bo ploacze przewaznie jak glodna albo spac chce isc i ze spaniem walczy(w dzien zawsze)No ale te jej drzemki kilkunastominutowe w dzien (oprocz spaceru na ktorym spi troszke dluzej)chyba mnie tak doluja.Bo nie mam na nic czasu.
Tynka- super ten zestaw chyba skorzystam z tej aukcji.
Dee mi tez ten czas tak szybko leci, przerazilam sie ostatnio ze juz tak niedlugo do zostawiania jej u tesciowej jak wroce do pracy.
Moj m dzieki kapieli ostatnio u moich rodzicow gdzie wanienka ustawiona byla na taboretach, w domu prawie wycalowal stelaz na wanienkei dziekowal za niego bo inaczej kregoslup by mu odpadl, hehe.
poszła spać po 1. Nakarmiłam ją szybko w fotelu w trakcie jednego artykułu na necie z telefonu i zasnęła od ręki. Potem kolejna pobudka o 7. Wstały obie gwiazdy więc po zjedzeniu zamiast spania jak zawsze dalej miała zabawy z siostrą, takie śmiechy odchodziły a my z mężem dogorywaliśmy w łóżku