Czesc Dziewuszki!
Dee siedze i wyje ze smiechu z tego "oczojebna", jeszcze takiego slowa nie slyszalam.:-)
Mama2006 ja chyba tez bede miala dzisiaj dobry dzionek, mam 3 wielkie domiska ale moj maz nie pojechal do pracy wiec jedzie z nami. Wlasnie pojechal zawiezc dzieciaki do szkoly i odebrac laske i zaoszczedzil mi 45 minut.
Laska wogole mieszka 5 minut ode mnie tylko, ze my rano musimy jechac do tej miejscowosci gdzie mieszkalismy wczesniej zeby dzieci do szkoly zawiezc.
Laska taka sobie. Na poczatku jak zaczela sprzatac to juz ja na straty spisalam bo normalnie tak zostawiala za soba klaki, kurz, ze cala lazienke musialam za nia poprawiac.
Ale pozniej sobie zaczelam tlumaczyc, ze to jej pierwszy dzien, w piatek dopiero z Polski przyjechala, na serwisie nigdy nie robila no i uspokoilam sie, zdystansowalam i zaczelam jej spokojnie tlumaczyc co robi dobrze, co zle, jak chce zeby sprzatala, na co ma zwrocic uwage i juz pozniej szlo niezle. Ale na tych mniejszych domkach nie bylo szklanych prysznicow a na nich schodzi nawet pol godziny wlasnie i trzeba je zrobic perfekt bo kazda smuge widac.
Ale dzisiaj moj Misiu bedzie z nami, bedzie robil podlogi a ja z laska bede miala czas zeby jeszcze ja podszkolic na te lazienki i kuchnie.
Jejku moglabym juz zlapac "break" jak sie tutaj mowi i odsapnac troche od tych problemow.
Na test glukozy jade w sobote. Moj lekarz nie przyjmuje ale test jest w szpitalu a pozniej pojde na wizyte do lekarza, ktory tez u niego przyjmuje tylko jakis wegier chyba jest czy cus. Wazne, ze wizyta bedzie zaliczona.
Do tego mam 3 osoby, ktore przyjezdzaja obejrzec zmywarke co wystawilam na sprzedaz plus w niedziele laska przyjezdza po stoliczki takze zaczynam zbierac kaske na wyprawke dla malego. A i jeszcze wczoraj mi klientka dala adres do fajnego sklepu z uzywanymi rzeczami dla dzieci, dostawy maja w pn wiec we wtorek sobie tam pojade.
Ogolnie ma dobry humorek i wszystko sie powoli uklada i sie musze cieszyc bo za chwile sie znowu cos spierdzieli, ale dzisiaj sie ciesze.
Przesylam troche mojego humorku wirtualnie!