Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

. U nas nie je nic z butli pije abo pierś albo zjada łyżeczką, ale ledwo otwiera buzię i zlizuje tylko z czubka łyżeczki, więc jedzenie trwa i trwa, najlepiej idzie kaszka Sinlac rano, bo jest pewnie ciut przegłodzony po samym mleku w nocy i ma chęć na coś konkretniejszego. Oby katar przeszedł Oliwce szybko.

tak, tak ogladam to... heheh odkad pamietam

Myslalam, ze padne ze smiechu

taka gadzina moja madra jest:-)

Mamusie czy Wasze dzieci ładnie jedzą obiadki? Bo moja Oliwka przechodzi samą siebie. wczoraj byla mokruteńka, darła się jak wściekła. Zresztą to u nas norma. Zje całą miskę, ale ile się przy tym namęczę. Co już nie wymyślam. Cyrk na kółkach... Siostry się dziwią, ze tak wymysla, że nie powinna. Ja już sama nie wiem co mam myśleć... Jak widzi łyżeczkę to ucieka... Butelkę zjada wszystką, bez problemów. Wczoraj była moja siostrzenica z córką o pół roku starszą od Oliwii, jejku jak ładnie jadła placek. A moja jak tylko zobaczyła łyżeczkę, spieprzała jak by miała motorek w doopie:-( Nie wiem czy robie coś nie tak.

Jeszcze mnie mama na lutówkach zjechała o to, że ją na siłę karmię i poczułam się jak wyrodna matka...napisała mi, żeby jej w takim razie nie dawać obiadów. Taaa tylko moje dziecie tak reaguję, zanim się przyzwyczai.