Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a mnie cos tak kuje w podbrzuszu, że chyba oszaleje...
, dobrze ze nie lecialam samolotem bo pewnie musialabym dokupic osobny bilet na moj kuper
po tych wszystkich siostry ciastach i mamy pysznosciach. Nie bede pisac co jadlam bo was za bardzo lubie

Marcin dużo zajął się młodym a ja miałam czas ogarnąć w domu(tak tak...to mnie relaksuje
)
nawet go nie wyciągam z fotelika żeby go nie budzić.

Mój Leosiek w nocy spi coraz gorzej
Już nawet mnie to nie rusza, ale ciekawe, jak długo tak pociągnę..budzi się niemal co godzinę, max 2
o co chodzi
Za 3 wstawaniem to już biore go do nas do łózka bo zasypaim go karmiąc
W dzień za to śpi elegancko, nawet do 3 godzin..
Mała rzecz a cieszy
;-)
popłakała przy samym wkłuciu, a później już było ok. Oby tak było cały czas. W ogóle to trafiliśmy do fajnego pediatry. Obejrzał małą wzdłuż i wszerz. Poprzednia lekarka osłuchała zajrzała do gardła i zważyła, a teraz mieliśmy full serwis. Madzia ma bardzo lekkie napięcie mięśniowe więc dostaliśmy skierowanie do neurologa, ale nie wiem czy pójdziemy, wizyta za miesiąc więc zobaczymy. Mamy też skierowanie do okulisty bo oczko cały czas ropieje. Tak poza tym to dziecko okaz zdrowia :-)
A w Medikoverze stwierdzili, że pewnie w poprzedniej przychodni siedzą stare baby co to myślą, że wszystko jest ich własnością
i się nie pomylili.