• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2013

Witam się

Wszystkiego najlepszego dla naszych dzieciaczków :-) A my dziś świętujemy podwójnie bo właśnie 20 minut temu Robercik skończył 3 miesiące :-)

reklama
Buziaczki dla dzieciaczków i podwójne dla dzisiejszych trzymiesięczniaków :-)

Martuszka mi na szczęści mimo, że nie mieliśmy tej karty szczepień to małą zaszczepili (wszystkie potrzebne informacje wyczytali sobie z książeczki zdrowia) ale tak czy siak musimy donieść tą nieszczęsną kartę.
Mam nadzieję, że w tym naszym Medicoverze nie będzie tak źle jak piszesz. A swoją drogą to już nie wiadomo gdzie te dzieciaczki leczyć na NFZ źle, prywatnie źle :crazy:

Agaod miłego wakacjowania :-)

Ostatnia edycja:
wszystkim dzieciaczkom życzę samych szczęśliwych chwil i uśmiechu na pięknych buźkach:*:*:*

ROBERCIKU wszystkiego naj:* na te trzy miesiące.
FELUSIU dla Ciebie też, bo Ty wczoraj obchodziłeś czwarty miesiac:*

kto dzis jeszcze świętuje??

NACIK trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze:*
AGAOD udanego urlopu. wypocznij:)
EVE zdrówka!
SMONICZKA z Madzi dzielna kobita:) obys się szybko dogadała z tym przesyłaniem kat.

u nas pogoda do bani. ciągle pada. a ja szukam kiecki na wesele, ale nic na orki nie ma:(

Wszystkiego najlepszego dla maluszkow i specjalny buziak dla Robercika ;-)

Alexander na Dzien Dziecka dostal nowy gryzaczek MAM, ktory juz mu przypadl do gustu. Wciska go sobie do ust w przerwach miedzy slinieniem piastki...

Wasze dzieciaczki tez tak sie slinia jak moj? Normalnie potoki chwilami, jak go ktos trzyma na rekach to zaraz zostanie obsliniony i wyssany na maxa. :sorry2: Czy on tak sie bedzie slinic az mu wszystkie zeby wyjda, czy jak? :-p

Blekinge u nas też potoki śliny jak ślimak normalnie :-D

Domikcw ja idę na wesele we wrześniu i też już się rozglądam za kiecką, chyba będę musiała znaleźć taką z drapowaniem na brzuchu bo raczę go nie zgubię do tego czasu :-(

hej
u nas ładna pogoda nawet :)
buziole dla maluszków z okazji ich święta.
my zabieramy jutro z tej okazji dzieciaki do zoo. Julka to nie ruszy, ale Mikołaja już pewnie tak :)

ale złapałam trochę doła... nie wiem czy Julek jednak nie ma skazy.. choć jeszcze dwa tyg temu miał skórę tak gładką, że aż się dziwiła położna. a teraz? skorupa mu się zrobiła. lekarka twierdziła, że to ciemieniucha, dała maść i zeszło. i znowu wraca... zaczął mi też walić śluzowate kupy :( jak bardzo sobie dotychczas lekarkę chwaliłam, tak się obawiam czy nie zleje tego, że może to alergia. tu jest długi weekend do pn i dopiero we wtorek z tym do lekarza pójdziemy :(

wy naprawdę po 3 miesiącu dajecie warzywa? mi tu powiedzieli, żeby się nie spieszyć...

Ostatnia edycja:
Gosiu oby to jednak nie była skaza! Co do warzyw to ja daję, bo tak mi zalecił prywatny pediatra, u którego byłam skonsultować wyniki krwi Kuby. Stwierdził, że widocznie zapasy witamin w moim organizmie są na wyczerpaniu i mam Kubie podawać zupkę warzywną co 3 dzień zamiast jakichś lekarstw. On za tydzień kończy 4 miesiące, więc zaczęłam tylko 2 tygodnie wcześniej.

Blekinge nie pocieszę Cię :-) Kuba ma już przebitego jednego zęba, drugi jest na wylocie, a śliny potoki takie, że ojeju :)

Agaod udanego urlopu! Odpocznij :-D

Witajcie Mamuśki które używają telefonu do czytania forum. Trzeba mieć jakąś specjalną aplikację czy normalnie wpisać adres forum? Nie umiem wejść z telefonu :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry