reklama

Luty 2015

Cześć,

Kasiu wizytujemy jutro razem :-)
Kciuki zaciśnięte!

Vanilijka badania przepływowe będę miała jutro robione.

Anianka ależ duża juz kluseczka, super!
Jak plan? Udało się ;-)

Miłego dnia!

reklama
Witam dziewczyny jak co żyjemy i miewamy się dobrze

Przepraszam że nie zaglądam do was ale w pracy biore nadgodziny żeby trochę dorobić na świeta
wózek kupiłam czerwony Titi dodatkowo dostałam bujaczek i kupiłam krzesełko do karmienia znalazłam okazje to wzięłam

Pracuje jeszcze do grudnia i może trochę w styczniu a potem będziemy oczekiwać szkraba.

Meble kuchenne wybrane mężowi się nie podobało bo wybrałam kremowe blat drewniany ściany szare z białym zobaczymy jak będzie wyglądać już nie mogę się doczekać jak będzie już kuchnia zrobie zdjecie i wrzuce wam pokazac.

Zimno już na dworze buuu ale jakoś sobie radzimy. Przygotowujecie się już do świąt ja w pracy już robimy świąteczne dekoracje. Pozdrawiam gorąco

Dzieki za wsparcie, D rodzina mnie strasznie krytykuje z tego powodu, a tesciu to mi nawet powiedzial, ze zaden lekarz mi nie zrobi takiej operacji, bo jestem za gruba.. ahh..

My dzis tez po ciezkiej nocy, Mila znow na antybiotyku, ja oszaleje! ;( kaszlala biedna cala noc a ja nie moglam spac, czuwalam nad nia. A nad ranem, gdy zasnelysmy to pies jednej sasiadki zaczal ujadac, potem sasiadki pod nami zaczal ujadac, a to tak cholernie slychac, jakby obok mnie byl! W dodatku sasiadka z gory o 8 odkurzala (ma panele i chyba jakis stary odkurzacz, bo te panele az piszcza jak odkurza!) Oszalec idzie z tymi sasiadami!!!
Jutro lub w pt beda paczki na swieta u D w pracy, ciesze sie, bo mam teraz taaaaakie smaki na slodycze, ze az mnie goraczka bierze haha
An zazdroszcze Ci tylu sil :)

ja jestem niewyspana co noc od 6 miesięcy, także łączę się z wami w bólu, ale ja po prostu nie umiem spać inaczej jak na brzuchu, a na brzuchu nie mogę więc nie śpię, leżę i się męczę

Magsia, ja to całkowicie rozumiem, też zdecydowalabym się na taką operację :) zastanawiam się jak.to będzie z moim brzuchem po porodzie bo jednak faktycznie ta skóra musi potem jakos wrocic na miejsce, ćwiczenia i zbilansowana dieta pomogą? No i co z tymi koszmarnymi rozstepami? One nie zejdą, prawda? Czytałam, że moga tylko zblednac, smaruje kilka razy dziennie koncentratem palmersa i olejem kokosowym, ale pewnie nie mam co liczyć, ze zaczną blaknac w trakcie ciąży :(

reklama
Cześć laski;)
ja też uwielbiałam spać na brzuchu, jednak udało mi się przestawić na pozycję na plecach, choć mam pod sobą dwie-trzy poduszki, więc prawie siedzę. Ale tak mi wygodnie, jedyna pozycja w której nie mam zgagi ani nic mnie nie boli.
Maagsia też mi się marzy taka operacja:P ale obiecałam sobie, że zrzucę po ciąży 30kg, zobaczymy jaka skóra mi wtedy zostanie. Ale jeżeli będą to jakieś dziwne zwisy i to w dodatku powodujące problemy zdrowotne to też bym się zdecydowała na taką operację.
Próbuję się spakować do szpitala, bo mąż mi żyć nie daje i truje o tym od 2 tyg...ale kurde jakoś mi nie wychodzi. Za dużo tych rzeczy jest:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry