reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Miałam dwa razy, ale zaraz porodzie. Nic strasznegoWitam Kobietki
Jak w temacie może któraś z Pań wypowie się na ten temat jak to wygląda bo prawdopodobnie czeka mnie zabieg i troszkę się stresuje i chciałbym poznać historię osób które przez to przeszły
bleucoco
Miałam raz po porodzie, dostałam znieczulenie, czułam tylko takie dziwne grzebanie bez bóluWitam Kobietki
Jak w temacie może któraś z Pań wypowie się na ten temat jak to wygląda bo prawdopodobnie czeka mnie zabieg i troszkę się stresuje i chciałbym poznać historię osób które przez to przeszły

Lady Loka
Dobra jesteś, ja mialam ze znieczuleniem w kręgosłup i nawet nie wiem kiedy zrobiliMiałam raz po porodzie, dostałam znieczulenie, czułam tylko takie dziwne grzebanie bez bóluNic mnie później nie bolało, krwawiłam dzięki temu po porodzie krócej, bo 10-12 dni, a po drugim porodzie bez łyżeczkowania krwawiłam 5 tygodni
Nic strasznego.

A raz miałam na dożylnym i spanku, to w sumie tez luzik.
Chociaż ludzie mówią, ze potem boli brzuch, ja nawet nie brałam paracetamolu, który dawali, bo mnie nic nie bolało.
bleucoco
W sensie z tym grzebaniem?Dobra jesteś, ja mialam ze znieczuleniem w kręgosłup i nawet nie wiem kiedy zrobili
A raz miałam na dożylnym i spanku, to w sumie tez luzik.
Chociaż ludzie mówią, ze potem boli brzuch, ja nawet nie brałam paracetamolu, który dawali, bo mnie nic nie bolało.

Lady Loka
Nooo ja sobie gadalam z anestezjologiem w trakcie i mialam zdziwko jak już skończyliW sensie z tym grzebaniem?No dziwne to było, ja czułam, ale nie to, że bolało, tylko takie po prostu dziwne uczucie xD Później też nic mnie nie bolało
W sumie lepiej było po tym jak miałam takie krótkie krwawienie, bo teraz krwawiłam praktycznie cały połóg, potem odstawiłam KP i teraz mam @ taką że hej, wiec mam wrażenie, że nic tylko ciągle w podpaskach chodzę
![]()

reklama
Ja jestem już po połogu i dokładnie mam podejrzenia że zalegają mi resztki poporodowe@Anitę Ale Ty już jesteś kilka tyg po porodzie i masz w trakcie połogu podejrzenie zalegania resztek? Mam wrażenie, że większość wpisów tu dotyczy łyżeczkowania na bloku porodowym?