Mała.czarna
Fanka BB :)
Czy któraś z Was która jest po lyzeczkowaniu czuła sie po jakims czasie źle fizycznie? Jestem 3 tygodnie po zabiegu, brzuch mnie boli, spać mi się chce, jestem bardzo zmęczona. Nie wiem co może być tego powodem 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A byłaś na kontroli u lekarza? Ja nie odczuwałam żadnych dolegliwości. Warto zrobić usg po zabieguCzy któraś z Was która jest po lyzeczkowaniu czuła sie po jakims czasie źle fizycznie? Jestem 3 tygodnie po zabiegu, brzuch mnie boli, spać mi się chce, jestem bardzo zmęczona. Nie wiem co może być tego powodem![]()
Miałam już usg. Wszystko ok. A w ciąży na pewno nie jestem do mamy narazie zakazA byłaś na kontroli u lekarza? Ja nie odczuwałam żadnych dolegliwości. Warto zrobić usg po zabiegu
To już był mój drugi zabiegPo lyzeczkowaniu musisz dac sobie czas na uregulowanie hormonów. Wkoncu byłaś w ciąży. Ja dochodziła do siebie ok 2 miesięcy, podczas tych dwóch miesięcy miałam podobne objawy jak u Ciebie. Już nie wspomnę o psychicznym "gojeniu"ran
Będziesz robiła jakieś badania skoro to drugi zabieg? Zajrzyj na wątek ciąża po poronieniu, jest nas tam sporo służymy radą i wsparciem [emoji846]To już był mój drugi zabiegwłaśnie psychicznie to już w ogóle ale staram się zrobić teraz coś dla siebie
Tak tak będę robiła badania genetyczne ( moje i partnera), badania nasienia, krzepliwosc itd zobaczymy co mi tam wyjdzieBędziesz robiła jakieś badania skoro to drugi zabieg? Zajrzyj na wątek ciąża po poronieniu, jest nas tam sporo służymy radą i wsparciem [emoji846]
Dużo siły Ci życzę w tym trudnym czasie. Pozwól sobie przeżyć żałobę, napewno nigdy nie zapomnisz ale nauczysz się z tym żyćTak tak będę robiła badania genetyczne ( moje i partnera), badania nasienia, krzepliwosc itd zobaczymy co mi tam wyjdzie