Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziękuję za miłe powitanie
Zdjątka wrzucone, jak znajdę cos ciekawszego to dorzucę.
Azula przesyłam pozytywne wibracje!
Ja się poważnie zastanawiam co kupić małemu na urodziny. Miał być stolik interaktywny, ale w Austrii jest ich mały wybór i nie do końca wiem jaki wybrać.
Azula Amelka napewno bedzie zadowolona ze zjezdzalni , nasza tez jest mala taka do 3lat ale radosc wielka dla Jaska. Teraz stoi w domku ale jak bedzie juz super pogoda to na dwor wyniose.
Sylwia fura super jeszcze raz gratulacje.
Dziewczyny maluszki cudne w galerii, jak nam te dzieci wyrosly.
Olisia jak minal pierwszy dzien w pracy??(chyba dobrze pamietam)
Mój już od godziny śpi a ja zgłodniałam... jak tylko zaczęłam fitness z małym, to normalnie jestem głodna a Krzycho mamy nie oszczędza - musimy iść żwawym krokiem, często trzymam go na ręce a drugą popycham wózek tak więc widzę, ze spodnie, które w dniu zakupu były hmmm na styk, dzisiaj mnie z lekka opadły czyli efekty są
Właśnie sąsiad prymityw obudził Krzysia, drąc się nad nami dość niecenzuralnie fuck, a tak fajnie mi dziecko spało